fbpx
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
Perfect PFE Woman virtsankarkailu ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen kotona

Virtsankarkailu naiset

Valikoimassamme on kolme eri laitetta naisten virtsankarkailun hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen:
Perfect PFE Woman – kaikkien eri virtsankarkailutyyppien hoitoon
Kegel Toner – ponnistusinkontinenssin hoitoon
Sure Pro – ammattikäyttöön

Perfect PFE Men miesten virtsankarkailun ja inkontinenssin ja erektiohairion hoitoon

Virtsankarkailu miehet

Perfect PFE Men -laitteella voidaan hoitaa miesten virtsankarkailua, erektio-ongelmia, ulosteinkontinenssia ja kroonista eturauhastulehdusta. Lisäksi laitteen avulla voidaan saavuttaa tyydyttävämpi erektio.

Perfect TENS laite selkä ja niska kipujen lievittämiseen ja hierontaan

Lihas- ja nivelkivut, hieronta

Perfect TENS -laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti esimerkiksi niska- ja hartiajumeja, selkäkipua, polvikipua, jännityspäänsärkyä, reumakipua, iskiaskipua, lonkkakipua ja monia muita lihas- ja nivelkipuja.

Mama TENS-laite synnytys kivunlievitys

Synnytys- ja raskaus

Perfect MamaTENS -laite on kätilöiden ja lääkäreiden suosittelema kivunlievitys synnytykseen. Laite sopii myös esim. synnytyksen jälkeisen yleisluontoisen selkäkivun hoitoon sekä keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen.

Nailit laite kynsisienen hoitoon kotona

Kynsisienen hoito

Nailit-laitteella voidaan hoitaa kynsisienen näkyviä haittoja tehokkaasti ja turvallisesti. Sopii sekä sormien että varpaiden kynsille. Vain 7min hoito päivässä. Näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa!

Ova Plus endometrioosi ja kuukautiskivut hoito

Kuukautiskivut ja endometrioosi

Ova Plus -laitteella voidaan hoitaa endometrioosista ja kuukautisista johtuvia kiputiloja tehokkaasti. Laitteen tehokkuus on todistettu lääketieteellisissä kokeissa. Pienikokoinen laite kulkee kätevästi mukana.

Sports TENS -laite urheilun tueksi hierontaan ja lihasten kuntouttamiseen

Urheilun tueksi

Sports TENS 2 -laite on täydellinen valinta urheilun tueksi. Laitteessa on yli 50 ohjelmaa mm. hierontaan, palautumisen tehostamiseen ja lihasten kuntouttamiseen. Tehokkuutensa vuokse laite sopii hyvin myös ammattikäyttöön.

Perfect Beauty TENS-laite kasvojen ja kehon kiinteyttäminen

Perfect BEAUTY

Perfect BEAUTY -laite sopii kehon kiinteytykseen ja muotoiluun sekä ryppyjen ja selluliitin vähentämiseen. Hoito kohottaa ja kiinteyttää kudoksia, mikä parantaa lihasten kiinteyttä ja vähentää ikääntymisen merkkejä.