Nailit kynsisienen hoito kotona

149,00€

SIIRRY KAUPPAAN

Nailit

Tehokas laite kynsisientä vastaan

Nailit-laitteen avulla pääset pysyvästi eroon sormien ja varpaiden kynsisienen näkyvistä haitoista. Laitteen käyttö on helppoa, turvallista ja tehokasta.

Hoito kestää vain 7 minuuttia päivässä ja teet sen kätevästi ja turvallisesti kotona. Säännöllisellä käytöllä saat näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa.

Kynsisienen hoitoon tarkoitetut itsehoitovoiteet ovat valitettavan usein tehottomia. Sen sijaan laserhoitoa pidetään yhtenä tehokkaimmista tavoista hoitaa kynsisienen näkyviä haittoja. Nailit on uuden sukupolven laserlaite kynsisienen näkyvien haittojen hoitoon kotona. Laitteen käyttö on kivutonta eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Laitteen hoito perustuu infrapuna- ja sinivalosäteilyn yhdistelmään.

SUOSITELTU HOITO-OHJELMA

Nailit-laitetta tulee käyttää kullekin hoidettavalle kynnelle kerran päivässä 7 minuutin ajan. Kynsien ulkonäön näkyvän paranemisen arvioidaan kestävän 3–6 kuukautta, kun laitetta käytetään päivittäin. Tehokkuus voi kuitenkin vaihdella eri yksilöiden välillä. Laitetta voi käyttää turvallisesti kotona.

LAITTEEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

✅ Parantaa kynsisienestä kärsivien kynsien ulkonäköä
✅ Infrapuna- ja sinivalotekniikan avulla kynnet puhdistuvat turvallisesti ja tehokkaasti
✅ Ei lääkkeitä tai voiteita
✅ Ei kipua tai sivuvaikutuksia
✅ 7 minuutin hoitokäsittely päivittäin
✅ Saranarakenne takaa miellyttävän hoidon kaiken kokoisille sormille ja varpaille
✅ USB:n avulla ladattava akku
✅ CE-hyväksytty