Synnytyskipu on luonnollinen osa synnytystä, mutta siitä huolimatta se jännittää lähes jokaista synnyttäjää. Kipu johtuu kohdun sileän lihaksen supistumisesta sekä lantion alueen ja ulkosynnyttimien venytyksestä. Kipu on hyvin yksilöllistä ja siihen vaikuttavat niin fysiologiset, anatomiset kuin psykologisetkin tekijät. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kärsiä sietämättömästä kivusta ja kivun lievitykseen on kehitetty monia keinoja.

Yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista pidetään raskaus- ja synnytyskäyttöön tarkoitettuja TENS-laitteita.

Perfect MamaTENS-laite synnytyskipujen lievittämiseen blogi

Perfect MamaTENS on kätilöiden ja lääkäreiden suosittelema laite synnytyskipujen lievittämiseen. 

Miten TENS-laite lievittää synnytyskipuja?

TENS on luonnollinen, lääkkeetön ja tehokas kivunlievitysmenetelmä. Miljoonat naiset ovat käyttäneet TENS-laitteita jo yli 25 vuoden ajan.

TENS-laite lievittää kipua hellävaraisen sähköstimulaation avulla. TENS-hoito toimii vapauttamalla elimistön luontaisia kivunlievittäjiä eli endorfiineja sekä estämällä kipusignaalien kulun aivoihin. Synnytyskipuihin tarkoitettujen TENS-laitteiden ohjelmat ovat suunniteltu erityisesti sopimaan synnytyskipuihin ja niiden yksilölliseen sekä muuttuvaan luonteeseen.

Mikä on paras TENS-laite synnytyskipujen lievitykseen?

Perfect MamaTENS -kivunlievittäjä on turvallinen, luonnollinen ja lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen. Laite on turvallinen sekä äidille että lapselle eikä laitteen käytöllä ole sivuvaikutuksia.

Perfect MamaTENS -kivunlievittäjä auttaa äitiä pysymään liikkeellä ja jalkeilla synnytyksen aikana, mikä edistää vauvan laskeutumista ja synnytyskanavan avautumista. Laitteessa on esiasetettuja ohjelmia, jotka on suunniteltu erityisesti synnytyskipujen lievittämistä varten. Laitteen BOOST-näppäimen avulla synnyttäjä voi itse hallita kivunlievityksen voimakkuutta supistusten mukaan.

Perfect MamaTENS -laitetta voidaan käyttää jo synnytystä ennen viimeisten kolmen raskausviikon aikana selkäkivun lievitykseen. Lisäksi laitetta voidaan käyttää synnytyksen jälkeen esimerkiksi keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Perfect MamaTENS -kivunlievittäjästä täältä >>

69.90


Turvallinen, tehokas ja kätilöiden suosittelema tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu