TIETOA TUOTTEISTAMME

Valikoimamme EMS/TENS-laitteet ovat korkealaatuisia ja huolellisesti testattuja. Tavarantoimittajamme TensCare Ltd on Euroopan johtava TENS-laitteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Olemmekin saaneet valtavasti positiivista palautetta tuotteistamme niin terveydenhuollon ammattilaista kuin kuluttaja-asiakkailtammekin.

Yrityksemme toimii TensCare Ltd tuotteiden yksinoikeutettuna maahantuojana ja jakelijana Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa. Asiakaspalvelumme palvelee kaikkiin laitteen toimintaan liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse sekä puhelimitse suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä norjaksi.

OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ!

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, jälleenmyyjä tai muuten kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme voit olla meihin yhteydessä oheisen yhteydenottolomakkeen avulla. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kerromme mielellämme lisätietoja tuotteistamme tai pidämme teille esittelytilaisuuden teitä kiinnostavista tuotteista joko etänä tai paikan päällä. 

Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteitamme yrityksenä ja isomman määrän voit pyytää meiltä tarjouksen. Myös tilauksen tekeminen onnistuu oheisen yhteydenottolomakkeemme kautta. 

YHTEYDENOTTO / TILAUSLOMAKE
Voit valita vaihtoehdoista yhden tai useamman.

Tähän voit kertoa tarkemmin, mitä asiasi koskee. Jos olet tekemässä tilausta, kirjoita tähän tilauksesi sisältö.

(Jätä tämä tyhjäksi, jos et ole tekemässä tilausta)

(Jätä tämä tyhjäksi, jos et ole tekemässä tilausta)

TIETOA MEISTÄ

Olemme vuonna 2011 perustettu lääkinnällisten laitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut vakavarainen suomalainen perheyhtiö. Myymme tuotteitamme sekä suoraan kuluttajille että terveydenhuollon ammattilaisille kuten fysioterapeuteille sekä sairaaloille.

Arvostamme sitä, että saamme olla mukana parantamassa ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Meillä tärkeää on ensiluokkainen asiakaspalvelu ja pyrimmekin olemaan asiakkaidemme tukena kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä niin ennen ostopäätöstä kuin sen jälkeenkin.