Maksutavat

Käytämme maksunvälityspalveluna Klarnaa. Hyväksymme maksutapoina kaikkien Suomalaisten verkkopankkien verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (Visa/Mastercard) ja Visa Electronin. Lisäksi voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai osamaksulla. Tekemällä tilauksen hyväksyt samalla Klarnan maksuehdot.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia sekä DB Schenkeriä. Asiakas voi valita paketin noudettavaksi Postin pakettiautomaatista tai toimipisteestä tai DB Scenkerin pakettiautomaatista tai toimipisteestä. Paketin saa tilattua myös Postin kotiinkuljetuksella. Jos tilaus mahtuu kokonsa puolesta postiluukusta, tarjoamme toimitustapana myös Postin toimitusta postilaatikkoon. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostiisi tai puhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Pakettia säilytetään 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautuu meille.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

Alle 50€ arvoiset tilaukset:

– Nouto Matkahuollon automaatista tai noutopisteestä: 5.90€
– Nouto DB Schenker automaatista tai noutopisteestä: 6.50€
– Nouto Postin automaatista tai noutopisteestä: 6.90€
– Postin toimitus kotiovelle: 9.90€

Jos tilaus mahtuu kokonsa puolesta postiluukusta, tarjoamme toimitustapana myös Postin toimitusta postilaatikkoon hintaan 5.90€.

Yli 50€ arvoiset tilaukset:

– Nouto Matkahuollon automaatista tai toimipisteestä: 0.00€
– Nouto DB Schenker automaatista tai noutopisteestä: 0.90€
– Nouto Postin automaatista tai noutopisteestä: 1.50€
– Postin toimitus kotiovelle: 5.90€

Jos tilaus mahtuu kokonsa puolesta postiluukusta, tarjoamme toimitustapana myös Postin toimitusta postilaatikkoon hintaan 0.00€.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan asiakkaalle 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, jos tuotteita on Suomen varastossa. Tilauksen toimituksen kestäessä ennakoitua pidempään, saa asiakas tästä erillisen ilmoituksen.

Palautusohjeet käyttämättömälle tuotteelle

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, sen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Tuotteen hygieniaosien eli esimerkiksi ihoelektrodien tai emätinelektrodin tulee olla avaamattomassa sinetöidyssä pakkauksessaan.

Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Jos haluat tehdä palautuksen, tee ENSIN palautusilmoitus osoitteeseen asiakaspalvelu@tenslaite.fi, niin lähetämme sinulle pakkauksen päälle teipattavan palautuslapun sähköpostitse. Jos et pysty tulostamaan lähettämäämme palautuslappua, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tenslaite.fi niin annamme sinulle vaihtoehtoisen toimintaohjeen. Kauppias ei vastaa ilmoittamatta jätetyistä palautuksista.

Tuotteet palautetaan asiakaspalautuksena. Veloitamme asiakkaalta palautuksesta aiheutuvat välittömät kustannukset 8,90 euroa, jotka vähennämme palautettavasta summasta ennen palautusta.

  • Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti esimerkiksi samaan laatikkoon, jossa ne toimitettiin.
  • Sulje pakkaus.
  • Teippaa palautuslappu laatikon päälle ja peitä paketissa ennestään olevat viivakoodit/osoitetarrat.
  • Vie paketti Postin toimipisteeseen ja ota palautuksesta saamasi kuitti talteen.

Palautuksen saavuttua varastollemme, palautamme rahat mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua palautuksen saapumisesta meille. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksessa on käytetty.

Huomioithan, että laitteen tulee olla käyttämätön ja hygieniaosien eli elektrodien tulee olla sinetöidyssä avaamattomassa pakkauksessa, jotta tilaus on palautuskelpoinen. Jos lähetät meille takaisin tilauksesi, joka ei ole palautuskelpoinen, joudumme veloittamaan sinulta postikulut sekä muut virheellisestä palautuksesta aiheutuneet kustannukset (25€) ja lähettämään tilauksen sinulle takaisin.

Käsittelemme palautukset eri varastolla kuin mistä tilaukset toimitetaan, joten ethän yritä tehdä palautusta vastoin ohjeitamme esim. palautustunnuksen avulla. Jos et toimi palautusehtojemme mukaisesti, veloitamme palautusmaksun lisäksi paketin uudelleenlähetyksestä aiheutuvat kustannukset sinulta.

Viallisen tuotteen huolto

Jos tuotteesi on viallinen, olethan meihin ensin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@tenslaite.fi tarkempia ohjeita varten. Pyrimme aina lähtökohtaisesti ratkaisemaan laitteeseen liittyvän ongelman ilman, että asiakkaan tarvitsee lähettää laitetta meille.

HUOM! Jos lähetät laitteesi meille ilman, että asiasta on ensin sovittu sähköpostitse tai puhelimitse, vastaat itse laitteen lähetyskustannuksista sekä muista aiheutuneista kustannuksista.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan sinulta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Myyjä ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut ja myyjälle aiheutuneet kustannukset.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Toimituksen noutamatta jättäminen

Pakettia säilytetään postissa 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Jos asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kustannukset (20€) asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, postiennakkoa, palautuksen kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin ja palautuksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@tenslaite.fi

Kaupan ehdot

Seuraavassa on määritelty LC Finland Oy:n www.tenslaite.fi:n internetissä tehtävän tavaroiden kauppaa ja toimitusta koskevat ehdot. LC Finland Oy voi muuttaa näitä ehtoja tarvittaessa. Kaupan ehtojen muutoksesta ilmoitetaan erikseen LC Finland Oy:n internetsivuilla.

1. LC Finland Oy:n ja asiakkaan välinen sopimus
LC Finland Oy:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta vasta, kun asiakkaalle on toimitettu sähköpostiviesti, jossa tilaus vahvistetaan vastaanotetuksi ja hyväksytyksi. LC Finland Oy:llä on oikeus olla hyväksymättä tilausta, jossa on LC Finland Oy:n sivuilla olevia tuotteita, tuotteiden saatavuutta (kts. kohta 3.) tai itse tilausta koskevia selviä virheitä tai poikkeavuuksia. LC Finland Oy varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle. Tekemällä tilauksen asiakas ottaa vastuun siitä, että hän täyttää Suomen laissa asetetut ikä- ja muut vaatimukset tuotteen ostamisesta.

2. Tuotteiden hinnat ja saatavuus
Tuotteiden hinnat ja niiden saatavuus on määritelty LC Finland Oy:n internet sivuilla. Näitä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät Suomessa vallitsevan arvonlisäveron. Mikäli tilauksen vahvistamisen jälkeen tuotteita ei ole saatavissa tai LC Finland Oy joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen tuotteen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, LC Finland Oy lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa asiakkaalle annetaan mahdollisuus tilauksen perumiseen, mikäli LC Finland Oy ei ole sitä itse tehnyt.

3. Tuotteiden toimitus
LC Finland Oy toimittaa tuotteet asiakkaan määrittelemään osoitteeseen. Kaikki toimitusajat LC Finland Oy:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. LC Finland Oy voi toimittaa tilauksen tuotteita erikseen, mutta veloittaa asiakkaalta vain ensimmäisen osatoimituksen postitus- ja käsittelykulut. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyvät asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty.

4. LC Finland Oy:n takuu- ja toimitusehdot
Asiakkalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteista LC Finland Oy:lle, jolloin tuotteen tai tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle edellyttäen, että palutuksesta on ilmoitettu LC Finland Oy:lle 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Koska kyseessä on hygieniatuote, tuotteen on oltava käyttämätön, jotta asiakkaalla on oikeus palauttaa se. Asiakas vastaa tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista lukuun ottamatta viallisia, vahingoittuneita tai virheellisesti toimitettuja tuotteita. LC Finland Oy yrittää hyvän kauppatavan mukaisesti vaihtaa vaurioituneen tai viallisen tuotteen, mutta mikäli vaihtaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta Kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, LC Finland Oy:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

5. Sovellettava laki
Asiakkaan ja LC Finland Oy:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.

6. Sopimusehtojen pätemättömyys
Jos jostakin syystä jotakin osaa kaupan ehdoista tai edellytyksistä ei voida soveltaa, se ei vaikuta muihin esitettyihin kaupan ehtoihin ja edellytyksiin.

Yleiset ehdot
Tiedot laitteiden tehoista ja toiminnoista sivuillamme perustavat valmistajalta Tenscare LTD:ltä saamiimme tietoihin. Kaikki tiedot tällä sivustollamme ovat kerätty eri lähteistä mukaan lukien valmistajan mainosmateriaalit. Emme ota vastuuta valmistajan Tenscare LTD:n meille antamista materiaalista tai niiden oikeudellisuudesta. Laitteidemme ei ole tarkoitus korvata lääkärin määräämää hoitoa.

Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen laitteidemme käyttöä. Laitteiden tuotevastuu on valmistajalla Tenscare LTD:llä.

Mahdollisista virheistä ja laitteiden kanssa syntyvistä vaaratilanteista on ilmoitettava heille. LC Finland Oy toimii mahdollisuuksien mukaan asiassa auttavana osapuolena.