fbpx
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Poikien äidit blogi Perfect PFE kokemuksia

"Voin lämpimästi suositella Perfect PFE laitetta erityisesti kaikille niille, joiden on ollut aikaisemmin vaikeaa aloittaa lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tämän helpommaksi se ei enää tule ja oman kokemukseni perusteella tuloskin on taattu."
Lue Poikien Äidit -blogin arvio PFE Woman -laitteesta kokonaisuudessaan täältä.

 

Kokemuksia Perfect PFE Woman lantionpohjan fysioterapeutit Pelvic Angels

"Laite sisältää ammattilaisen näkökulmasta kaiken tarvittavan, ja voimme aidosti suositella sitä yhtenä osana lantionpohjan kuntoutusprosessia. Laite on hyvin yhteen käteen tai taskuun sopiva ja miellyttävä käyttää. Sen käytön tekee helpoksi juuri nämä valmiiksi asetetut ohjelmat, joista jokainen on nimetty erikseen." 
Lantionpohjan fysioterapeutit Sara ja Sonja testasivat Perfect PFE Woman -laitetta ja antoivat arvionsa. Lue lisää!

 

Perfect PFE Woman kokemuksia Miran blogi

"Suosittelen tätä tuotetta erittäin lämpimästi jokaiselle vähäisestäkin virtsankarkailusta kärsivälle. Vaikka tiesinkin TENS-laitteiden toimivuuden aiemmasta kokemuksestani niin tämä odotuksiinikin nähden oli vielä jopa positiivisempi kokemus!"
Lue lisää Miran käyttökokemuksista täältä.

 

Perfect PFE woman kokemuksia maria is strong blogi"Laite kannattaa ehdottomasti hankkia! Koin olevani motivoituneempi harjoittamaan lantionpohjan lihaksia laitteen kanssa ja nämä kaksi yhdistettynä tehoavat. Huomasin itse lantionpohjan lihasten voimassa suurta eroa jo parin viikon harjoittelun jälkeen."
Lue lisää Marian käyttökokemuksista täältä.

MYND-migreenipanta Jennan testauksessa.

"Olen saanut ennaltaehkäistyä MYND-migreenipannalla migreenikohtauksia ja olen myös saanut hieman helpotusta kipuun migreenikohtauksen aikana! Olen iloinen, että sain tämän laitteen testiin, sillä se on vähentänyt kohtauslääkkeeiden syömistä ja auttanut ennaltaehkäisemään kipukohtauksia!"
Lue lisää Jennan käyttökokemuksesta täältä.

 

MYND-migreenipanta kokemuksia tenslaite.fi

"Yleensä kärsin päänsärystä monta kertaa viikossa ja migreenikin iskee useasti kuukaudessa, nyt määrät ovat vähentyneet yli puolella, mikä taas on vähentänyt syötyjen lääkkeiden määrää hienosti! Tajusin muutama päivä sitten, että oon voinut pitkästä aikaa käyttää jopa hajuvettä ilman päänsärkyä."
Lue lisää Jasminin käyttökokemuksesta täältä.

 

MYND-migreenipanta kokemuksia migreenin hoidossa tenslaite.fi

"Päänsäryn ollessa päällä käytin ohjelmaa 1 ja sain ihanaa helpotusta. Olen ottanut nyt päivittäin rutiiniksi käyttää 20 minuutin ajan MYND-migreenipantaa ja toivon, että tämä vähentää migreenikohtausten tiheyttä. Tämän testauksen aikana ei ole ollut yhtäkään migreenikohtausta"
Lue lisää Kristiinan käyttäkokemuksesta täältä.

 

”Sairastan vakavaa kroonista migreeniä ja ilokseni huomasin, että laite auttaa kipuihin.” -Maria

Perfect TENS kivunlievittäjä kokemuksia.

"Nyt yli kuukauden säännöllisen käytön jälkee mun selkäkivut on vähentyny huomattavasti eli isoiso suositus tälle tuotteelle. Mulla on ollu 5 vuoden (hieman ylikin) ajan erilaisia kipuja selässä, niskassa ja päässä, tää on auttanu niihin kaikkiin. Laitetta on myös helppo käyttää! Tää jää ehdottomasti käyttöön!" 
Lue lisää Monan käyttökokemuksesta täältä.

 

Perfect TENS laite kokemuksia

"Laite on todella helppo käyttää ja ohjeet on selkeät. Lisäksi kaikille harjoitusohjelmille on todella hyvät kuvaukset, käyttösuositukset ja mikä parasta niin suomenkielellä."
Lue lisää Rosan käyttökokemuksista täältä.

 

Perfect TENS laite kokemuksia lihas ja nivelkipujen hoito

"Tähän laitteeseen on niin vahva suositus, että! Jos kärsit yhtään nuista, mistä kirjoitin niin anna ihmeessä tälle laitteelle mahdollisuus." Maarit sai Perfect Tens -laitteesta apua mm. tenniskyynärpäähän, kuukautiskipuihin, stressipahoinvointiin sekä levottomiin jalkoihin. 
Lue lisää Maaritin käyttökokemuksista täältä.

Kokemuksia Perfect MamaTENS

"Ensisynnyttäjänä ei ollut mitään hajua synnytyskivuista eikä myöskään siitä miten tällainen voisi niihin auttaa. Suosittelen siis todellakin kokeilemaan ja hankkimaan jo kotiin valmiiksi, sillä tästä sain itse merkittävää helpotusta jo ennen synnytystä."
Mila testasi Perfect MamaTENS -laitetta raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen. Lue lisää!

 

Saija testasi Perfect MamaTENS -laitetta synnytyskipuihin.

"TENS-laitetta voin oman kokemukseni perusteella suositella, etenkin jos toiveena on pärjätä mahdollisimman pitkään ilman lääkkeitä tai jos synnytys on vasta alussa. Laitteeseen kannattaa tutustua etukäteen, jotta tiedät miten laite toimii tosipaikan tullen."
Saija testasi Perfect MamaTENS -laitetta kivunlievitykseen synnytyksessä ja sai laitteesta apua. Lue lisää!

 

"TENS-laitteet ovat nyt suosittuja synnytyksissä, ja monet joko ostavat tai vuokraavat oman laitteen ennen synnytystä. Tämä on siitä ihan paras vekotin, että sitä voi käyttää jo ennen kuin tulet sairaalaan. TENS-laitteella ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja siksi se onkin mainio kivunlievitysvaihtoehto."
Lue kätilöopiskelija Monan kokemuksia Perfect MamaTENS -laitteen käytöstä raskaus- ja synnytyskivunlievityksessä.

Nailit kokemuksia kynsisienen hoito

"Sain todennäköisesti yhdestä Helsinkiläisestä kynsiliikkeestä geelilakan vaihdon yhteydessä kynsisienen. Nailit-laitetta on helppo käyttää, se ladataan normaalisti USB:in kautta ja laitetaan kätevästi hoidettavan varpaan ympärille." 
Lue Poikien Äidit -blogin arvio Nailit-laitteesta kokonaisuudessaan täältä!

 

Tenslaite Nailit kokemuksia kynsisienen hoitoHannan tilannepäivitys Nailit-laitteen tehokkuudesta 2 kuukauden käytön jälkeen: "Tällä hetkellä voin sanoa, että pientä edistystä on tapahtunut. Muistettakoon, että kahteen vuoteen, ilman laitetta, edistystä EI tapahtunut ollenkaan."
Hanna testaa Nailit-laitetta kynsisienen hoitoon. Lue lisää!