fbpx

Perfect PFE Woman virtsankarkailu

 

Poikien äidit blogi Perfect PFE kokemuksia

Voin lämpimästi suositella Perfect PFE laitetta erityisesti kaikille niille, joiden on ollut aikaisemmin vaikeaa aloittaa lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tämän helpommaksi se ei enää tule ja oman kokemukseni perusteella tuloskin on taattu.”
Lue Poikien Äidit -blogin arvio PFE Woman -laitteesta kokonaisuudessaan täältä.

 

 

Perfect PFE Woman kokemuksia Miran blogi

Suosittelen tätä tuotetta erittäin lämpimästi jokaiselle vähäisestäkin virtsankarkailusta kärsivälle. Vaikka tiesinkin TENS-laitteiden toimivuuden aiemmasta kokemuksestani niin tämä odotuksiinikin nähden oli vielä jopa positiivisempi kokemus!”
Lue lisää Miran käyttökokemuksista täältä.

 

 

Perfect PFE woman kokemuksia maria is strong blogiLaite kannattaa ehdottomasti hankkia! Koin olevani motivoituneempi harjoittamaan lantionpohjan lihaksia laitteen kanssa ja nämä kaksi yhdistettynä tehoavat. Huomasin itse lantionpohjan lihasten voimassa suurta eroa jo parin viikon harjoittelun jälkeen”
Lue lisää Marian käyttökokemuksista täältä.

 

 


Perfect TENS lihas- ja nivelkivut

 

Perfect TENS laite kokemuksia

Laite on todella helppo käyttää ja ohjeet on selkeät. Lisäksi kaikille harjoitusohjelmille on todella hyvät kuvaukset, käyttösuositukset ja mikä parasta niin suomenkielellä.”
Lue lisää Rosan käyttökokemuksista täältä.

 

 

Perfect TENS laite kokemuksia lihas ja nivelkipujen hoito

Tähän laitteeseen on niin vahva suositus, että! Jos kärsit yhtään nuista, mistä kirjoitin niin anna ihmeessä tälle laitteelle mahdollisuus.” Maarit sai Perfect Tens -laitteesta apua mm. tenniskyynärpäähän, kuukautiskipuihin, stressipahoinvointiin sekä levottomiin jalkoihin. 
Lue lisää Maaritin käyttökokemuksista täältä.

 

 


Nailit – kynsisienen hoito

 

Nailit kokemuksia kynsisienen hoito

”Sain todennäköisesti yhdestä Helsinkiläisestä kynsiliikkeestä geelilakan vaihdon yhteydessä kynsisienen. Nailit-laitetta on helppo käyttää, se ladataan normaalisti USB:in kautta ja laitetaan kätevästi hoidettavan varpaan ympärille.” 
Lue Poikien Äidit -blogin arvio Nailit-laitteesta kokonaisuudessaan täältä!

 

 

Tenslaite Nailit kokemuksia kynsisienen hoito

”Suurin osa lakoista ja hoitokynistä lähinnä estävät sienen leviämistä toisiin kynsiin. NAILIT laite tarttuu siihen ärsyttävimpään ongelmaan; sairastuneen kynnen ulkonäköön. ”
Hanna testaa Nailit-laitetta kynsisienen hoitoon. Lue lisää!

 

 

 


Ova Plus – kuukautiskivut ja endometrioosi

 

Ova Plus endometrioosi kokemuksia”Itselläni on endometrioosi ja kärsin kovista kuukautiskivuista. Sen voin jo nyt vahvistaa, että laite auttoi minua tänään aamulla kun sitä testailin kipuihini. Eli toivon pilkahdus ettei aina tarvitsisi ottaa lääkkeitä.”
Essi testaa Ova Plus -laitetta endometrioosikipujen lievittämisessä. Lue Lisää!