fbpx

PFE WOMAN

”Voin lämpimästi suositella Perfect PFE laitetta erityisesti kaikille niille, joiden on ollut aikaisemmin vaikeaa aloittaa lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tämän helpommaksi se ei enää tule ja oman kokemukseni perusteella tuloskin on taattu.”
Lue Poikien Äidit -blogin arvio PFE Woman -laitteesta kokonaisuudessaan täältä.

”Suosittelen tätä tuotetta erittäin lämpimästi jokaiselle vähäisestäkin virtsankarkailusta kärsivälle. Vaikka tiesinkin TENS-laitteiden toimivuuden aiemmasta kokemuksestani niin tämä odotuksiinikin nähden oli vielä jopa positiivisempi kokemus!”
Lue lisää Miran käyttökokemuksista täältä.

”Laite kannattaa ehdottomasti hankkia! Koin olevani motivoituneempi harjoittamaan lantionpohjan lihaksia laitteen kanssa ja nämä kaksi yhdistettynä tehoavat. Huomasin itse lantionpohjan lihasten voimassa suurta eroa jo parin viikon harjoittelun jälkeen.”
Lue lisää Marian käyttökokemuksista täältä.


PERFECT TENS

”Laite on todella helppo käyttää ja ohjeet on selkeät. Lisäksi kaikille harjoitusohjelmille on todella hyvät kuvaukset, käyttösuositukset ja mikä parasta niin suomenkielellä.”
Lue lisää Rosan käyttökokemuksista täältä.

Maarit sai Perfect Tens -laitteesta apua mm. tenniskyynärpäähän, kuukautiskipuihin, stressipahoinvointiin sekä levottomiin jalkoihin. ”Tähän laitteeseen on niin vahva suositus, että! Jos kärsit yhtään nuista, mistä kirjoitin niin anna ihmeessä tälle laitteelle mahdollisuus.”
Lue lisää Maaritin käyttökokemuksista täältä.