fbpx
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
MYND-migreenipanta naisen otsalla.

Vihdoin tehokas ja turvallinen hoito migreeniin

Migreeni on yleisin aikuisiän neurologinen sairaus. Siitä kärsii Suomessa jopa joka kymmenes aikuinen. Ensisijaisena hoitona tulisi aina olla lääkkeettömät hoitokeinot. Olemme saaneet valikoimaamme MYND-migreenipannan, jonka avulla voit hoitaa migreeniä turvallisesti ja tehokkaasti kotona, ilman lääkkeitä. Migreenipannan avulla voidaan myös ennaltaehkäistä migreeniä.

Nailit laserlaite asetettuna peukalon kynteen.

Nailit – kynsisienen hoitoon kotona

Kynsisieni nähdään usein vain kosmeettisena vaivana – keltaisena kyntenä. Kynsisienen ulkonäkö saattaa kuitenkin paheta ajan kuluessa ja tuoda mukanaan lisää ongelmia. Tavarantoimittajamme Tenscare Ltd onkin kehittänyt uuden tuotteen taisteluun kynsisienen ikävää ulkonäköä vastaan.

Nainen pitää kädessään vessapaperirullaa.

Eroon virtsankarkailusta

Jopa noin puolet naisista kärsii satunnaisesta virtsankarkailusta jossain elämänsä vaiheessa. Yleisin syy virtsankarkailuun on lantionpohjan lihasten heikentyminen, joka voi johtua esimerkiksi sairaudesta, kovasta treenaamisesta, raskaudesta tai synnytyksestä. Vaiva on ikävä ja usein myös kiusallinen, mutta onneksi siitä voi päästä eroon. TENS-laitteet ovat kotikäyttöön tarkoitettuja lääketieteellisiä laitteita, joiden avulla voit päästä eroon virtsankarkailusta helpommin ja tehokkaammin.

Shortseihin pukeutunut mies pitelee käsiä haarojen edessä.

Erektiohäiriön hoito lantionpohjaa vahvistamalla

Noin 20% kaikenikäisistä miehistä kärsii lievistä erektiohäiriöistä. Erektiohäiriö on siis hyvin yleinen miehen seksuaaliterveyteen liittyvä ongelma. Ongelma voi rasittaa parisuhdetta sekä aiheuttaa kärsimystä ja riittämättömyyden tunnetta. Lantionpohjan treenaaminen parantaa tutkitusti erektiota ja voimistaa myös orgasmia. TENS-laitteella voit treenata lantionpohjan lihaksia tehokkaasti ja vaivatta ja siten ennaltaehkäistä ja hoitaa mahdollista erektiohäiriötä. Laite on erittäin helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse aktivoida lihaksia itse, vaan laite tekee treenin puolestasi.

Nainen pitelee kiinni jumissa olevasta niskastaan kärsivän näköisenä.

Kroonisen kivun hoito TENS-laitteella

Lähes 20 % aikuisista kärsii kroonisesta eli pitkäaikaisesta kivusta. Useisiin sairauksiin liittyy kroonista kipua, mutta krooninen kipu voi johtua myös tietämättömästä tekijästä. TENS-laitteella voidaan lievittää monista eri syistä johtuvaa kroonista kipua. Perfect TENS -kivunlievittäjä on suunniteltu erityisesti lihas- ja nivelkipujen hoitamiseen.

Kuukautiskivuista kärsivät nainen pitelee kiinni vatsastaan.

Endometrioosin hoito TENS-laitteella

Endometrioosia esiintyy noin 10% hedelmällisessä iässä olevista naisista. Endometrioosi vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun, joten sairautta on tärkeää hoitaa. TENS-laite on oiva keino endometrioosikipujen hoitoon. Ova Plus -laite on tehokas, sivuvaikutukseton ja täysin luonnollinen hoitokeino endometrioosista johtuviin kipuihin.

Raskaana oleva nainen pitää kiinni vatsastaan.

Synnytyskipujen lievittäminen TENS-laitteella

Synnytyskipu on luonnollinen osa synnytystä, mutta siitä huolimatta se jännittää lähes jokaista synnyttäjää. Yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista pidetään raskaus- ja synnytyskäyttöön tarkoitettuja TENS-laitteita. Perfect MamaTENS -laite on turvallinen, luonnollinen ja lääkkeetön kivunlievityskeino, jota kätilöt suosittelevat.

Nainen makaa sängyssä ja pitää käsiään kasvoilla.

Vulvodynia ja sen hoito

Vulvodynia eli naisen sukuelinten kipu ja kirvely on yllättävänkin tavanomainen oire. Siitä kärsii jopa 15 % naisista jossain elämänsä vaiheessa. Vulvodynia on tyypillisin yhdyntäkipujen aiheuttaja 18-40-vuotiailla naisilla. Vulvodyniaa on onneksi mahdollista hoitaa monin eri tavoin.