Kegel Toner on tarkoitettu naisille, jotka kärsivät ponnistusinkontinenssista eli virtsankarkailusta esimerkiksi yskiessä, nauraessa, aivastaessa, hyppiessä tai kuntoillessa. Ponnistusinkontinenssi on erityisen yleistä alateitse synnyttäneillä naisilla.

Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla.

Kegel Toner on tehokas TENS-laite virtsankarkailuun. Laitteen avulla lantionpohjan treeni on erittäin tehokasta ja vaivatonta. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa. Ja mikä parasta, laite hoitaa harjoittelun puolestasi ja voit itse vain rentoutua. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

Voit käyttää TENS-laitetta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, vaikka et kärsisi virtsankarkailusta. Vahva lantionpohja ennaltaehkäisee virtsankarkailua sekä tekee seksuaalisesta kanssakäymisestä miellyttävämpää.

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJAN KÄYTÖN EDUT

✅ tehokas ja turvallinen hoitomuoto
✅ lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia
✅ turvallinen ja helppokäyttöinen
✅ saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen
✅ saattaa parantaa seksuaalista nautintoa
✅ fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto
✅ tutkitusti tehokas EMS-laite

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJAN KÄYTTÄMINEN

Lantionpohjan aktivointiin tarkoitettu Kegel Toner on helppokäyttöinen, tehokas ja turvallinen. Laitteessa on kaksi ohjelmaa: toinen on tarkoitettu virtsankarkailun hoitoon ja toinen lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.

Laitteen mukana toimitetaan Liberty Basic -emätinelektrodi. Kegel Toner aktivoi lantionpohjan lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa. Laitteen avulla lantionpohjan lihasten vahvistaminen on erittäin tehokasta ja vaivatonta.

HOITO-OHJELMAT

1. TRAIN – ponnitusinkontinenssi
2. TONE – lantionpohjan kunnon ylläpito

OHJE LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN

Kun Kegel Toner -laitteen avulla halutaan vahvistaa lantionpohjan lihaksia, TRAIN-ohjelmaa tulisi käyttää 20min päivässä. Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa. Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi. Välillä on hyvä pitää myös lepopäiviä harjoittelusta, jotta lihakset saavat levätä.

https://www.youtube.com/watch?v=18TedsQ7zCs

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja
1 x elektrodijohto
1 x Liberty-emätinelektrodi
2 x AA-paristot
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi

HUOMIO

Yhdessä Kegel Toner -laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel -liukuvoidetta sekä Premeno Duo -kosteuttavia emätinpuikkoja.

Emätinelektrodin puhdistukseen suosittelemme antibakteerisia puhdistusliinoja.

Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.