Ova Plus tarjoaa tehokkaan ja täysin luonnollisen tavan lievittää kuukautiskipuja sekä endometrioosista aiheutuvia kipuja. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa yleistä lantion alueen kipua sekä sekundaarisia kuukautiskipuja, jotka johtuvat esimerkiksi sisäsynnytintulehduksesta tai myoomista.

Ova Plus johtaa heikon sähkövirran kahteen alavatsan alueelle sijoitettavaan elektrodiin. Stimulaatio saa kohdun alueen lihakset rentoutumaan, mikä lievittää kipua.

Koska Ova Plus on pienikokoinen ja kätevä, sitä on helppo pitää mukana vaatteiden alla vaikka koko päivän ajan. Näin voit nauttia turvallisesta, jatkuvasta ja lääkkeettömästä kivunlievityksestä samalla, kun elät normaalia arkea. Ova Plus -laitteen tehokkaan kivunlievityksen avulla useat asiakkaamme ovat esimerkiksi pystyneet menemään töihin, vaikka kärsivät normaalisti kovista endometrioosikivuista.

Ova Plus -laitteen akku on helppo ja nopea ladata USB-johdon kautta.

OVA PLUS -LAITTEEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

✅ pienikokoinen ja kätevä ottaa mukaan
✅ turvallinen
✅ helppokäyttöinen
✅ ei sivuvaikutuksia
✅ tutkitusti tehokas
✅ lääkkeetön kivunlievitys
✅ laitteessa on ladattava akku

MITEN KIVUNLIEVITTÄJÄ TEHOAA KUUKAUTIS- JA ENDOMETRIOOSIKIPUIHIN?

Lääketieteellisissä kokeissa on todistettu, että Ova Plus -kivunlievittäjällä annettu TENS-hoito lievittää kuukautiskipuja erittäin tehokkaasti. TENS-laite vähentää heikentyneen verenkierron aiheuttamia lihaskouristuksia. Kokeet osoittavat, että Ova Plus ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia (esimerkiksi väsymystä tai pahoinvointia), toisin kuin monet kipulääkkeet. Kuukautiskipujen lievitys ja endometrioosin hoito Ova Plus -kivunlievittäjällä on siis täysin turvallista.

Endometrioosikipua voidaan hoitaa tulehduskipulääkkeillä, ehkäisypillereillä tai TENS-kivunlievittäjällä. Kipulääkkeet ja e-pillerit vähentävät kohdun lihasten aktiivisuutta. Ova Plus -laitteen toiminta perustuu TENS-menetelmään; kohdun aktiivisuuden vähentämisen sijaan laite vaikuttaa kehon kykyyn vastaanottaa ja käsitellä kipusignaaleja: kipusignaalien pääsy aivoihin estyy ja siten kuukautiskivut lievenevät. Endometrioosista kärsivät kokevat, että Ova Plus vie kivulta pahimman terän ja parantaa elämänlaatua.

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA OVA PLUS -LAITTEESTA

⭐⭐⭐⭐⭐
”TENS-laite on todella näppärän kokoinen, kulkee helposti mukana ja on huomaamaton käyttää myös julkisilla paikoilla. Koen saaneeni paljon apua endometrioosin kivunhallintaan, jopa pystynyt jättämään lääkkeet pois joinain päivinä! Lämpimät suositukset tälle laitteelle!”
-Tiia

⭐⭐⭐⭐⭐
”Olen testannut laitetta nyt yhden kierron ajan ja heti voin sanoa, että tästä en luovu! Laite on pieni ja näppärä ja kun elektrodit on kiinnitetty paikalleen, niitä tuskin huomaa. Laitetta voi siis käyttää huomaamatta vaatteiden alla pitkin päivää.” -Virpi

⭐⭐⭐⭐⭐
”En tarvinnut kuukautisten aikana ollenkaan vahvempia särkylääkkeitä, pärjäsin vain miedommilla (tää on itelle iso yllätys!). Eli kivut ei täysin kadonnut laitteen käytössä, mutta helpottivat suuresti!” -Marika

⭐⭐⭐⭐⭐
”Tästä Ova Plus TENS-laitteesta on ollut minulle suuri apu. TENS-laite on vienyt ne pahimmat lihaskouristukset, jotka ovat muistuttaneet pahimmillaan synnytyssupistuksia kestäen yhtäjaksoisesti monta päivää. Ova Plus on auttanut myös pahoinvointeihin, joita kivut ovat aiheuttaneet minulle tulehduskipulääkkeiden käytön lisäksi. Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti tämän Ova Plus TENS-laitteen kokeilun myötä ja suosittelen todella lämpimästi kaikille muille endometrioosista ja kuukautiskivuista kärsiville.” -Adu

LUE LISÄÄ KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Ova Plus -kivunlievittäjä
1 x 2kpl pakkaus ihoelektrodeja (50x90mm)
USB-latausjohto
elektrodijohto
vyöpidike
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi

HUOMIO

Pakkauksessa mukana tulevat 50x90mm kokoiset ihoelektrodit ovat uudelleen käytettäviä. Yhdet elektrodit kestävät tavallisesti noin 10-20 käyttökertaa.

Lisää 50x90mm ihoelektrodeja voit tilata kätevästi verkkokaupastamme. Myös 50x100mm ihoelektrodit sopivat yhteen Ova Plus -laitteen kanssa. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.