fbpx
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

74,90€

SIIRRY KAUPPAAN

Ova Plus

Kuukautiskipujen ja endometrioosikipujen lievittämiseen

Ova Plus tarjoaa tehokkaan ja täysin luonnollisen tavan lievittää kuukautiskipuja ja endometrioosista aiheutuvia kipuja. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa sekundaarisia kuukautiskipuja, jotka johtuvat esimerkiksi sisäsynnytintulehduksesta tai myoomista.

Pienikokoinen (3,3 x 6,5 cm) Ova Plus -laite on huomaamaton ja helppo ottaa mukaan. Voit käyttää laitetta vaatteiden alla vaikka koko päivän ajan ja siten nauttia turvallisesta, jatkuvasta ja lääkkeettömästä kivunlievityksestä samalla, kun elät normaalia arkea. Laitteen akku on helppo ladata USB-johdon kautta.

Laite johtaa heikon sähkövirran kahteen alavatsan tai alaselän alueelle sijoitettavaan elektrodiin. Stimulaatio saa kohdun alueen lihakset rentoutumaan, mikä lievittää kipua.

Lääketieteellisissä kokeissa on todistettu, että Ova Plus -laitteella annettu TENS-hoito lievittää kuukautiskipuja erittäin tehokkaasti. Kokeet osoittavat, että Ova Plus ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia (esimerkiksi väsymystä tai pahoinvointia), toisin kuin monet kipulääkkeet.

Endometrioosiin liittyvien kipujen lievitys: Endometrioosikipua voidaan hoitaa tulehduskipulääkkeillä, ehkäisypillereillä tai TENS-laitteella. Kipulääkkeet ja e-pillerit vähentävät kohdun lihasten aktiivisuutta. Ova Plus -laitteen toiminta perustuu TENS-menetelmään; kohdun aktiivisuuden vähentämisen sijaan laite vaikuttaa kehon kykyyn vastaanottaa ja käsitellä kipusignaaleja. Endometrioosista kärsivät kokevat, että Ova Plus vie kivulta pahimman terän ja parantaa elämänlaatua.

LAITTEEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

✅ pienikokoinen ja kätevä ottaa mukaan
✅ turvallinen
✅ helppokäyttöinen
✅ ei sivuvaikutuksia
✅ tutkitusti tehokas
✅ lääkkeetön kivunlievitys
✅ laitteessa on ladattava akku

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

– 1 x Ova Plus -laite (3,8 cm x 6,5 cm x 0,9 cm)
– 1 x 2 kpl pakkaus itsekiinnittyviä elektrodeja, 50 x 90 mm
– 1 x USB-latausjohto (X-OVAUSB)
– 1 x elektrodijohto (L-OVAPLUS)
– 1 x vyöpidike
– 1 x käyttöohje
– 1 x säilytyspussi (väri saattaa poiketa kuvista)