fbpx

74,90€

SIIRRY KAUPPAAN

Ova Plus
Hoida kuukautiskivut tehokkaasti ja lääkkeettömästi TENS-laitteella

Ova Plus on kehitetty erityisesti kuukautiskipujen tai endometrioosista aiheutuvan kivun hoitoa varten.

3,3 x 6,5 cm kokoinen Ova Plus -laite on huomaamaton ja helppo ottaa mukaan. Se tarjoaa lääkkeettömän vaihtoehdon kuukautiskipujen lievitykseen, missä tahansa oletkin. Sen akku on helppo ladata USB-johdon kautta.

Ova Plus tarjoaa täysin luonnollisen tavan lievittää kuukautiskipuja ja endometrioosiin, sidekudoskasvaimiin tai sisäsynnytintulehdukseen liittyviä sekundaarisia kuukautiskipuja.

Laite johtaa heikon sähkövirran kahteen alavatsan alueelle sijoitettavaan elektrodiin. Stimulaatio saa kohdun alueen lihakset rentoutumaan, mikä lievittää kipua.

Koska laite on pieni ja kätevä, sitä on helppo pitää mukana vaatteiden alla koko päivän ajan: voit nauttia turvallisesta, jatkuvasta ja lääkkeettömästä kivunlievityksestä samalla, kun elät normaalia arkea.

Lääketieteellisissä kokeissa on todistettu, että Ova Plus -laitteella annettu TENS-hoito lievittää kuukautiskipuja erittäin tehokkaasti. TENS-hoito vähentää heikentyneen verenkierron aiheuttamia lihaskouristuksia. Kokeet osoittavat, että Ova Plus ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia (esimerkiksi väsymystä tai pahoinvointia), toisin kuin monet kipulääkkeet.

Endometrioosiin liittyvien kipujen lievitys: Endometrioosia hoidetaan tulehduskipulääkkeillä tai ehkäisypillereillä. Näiden vaikutusmekanismina on kohdun lihasten aktiivisuuden vähentäminen. Ova Plus -laitteen toiminta perustuu TENS-menetelmään; kohdun aktiivisuuden vähentämisen sijaan se vaikuttaa kehon kykyyn vastaanottaa ja käsitellä kipusignaaleja. Endometrioosista kärsivät kokevat, että Ova Plus vie kivulta pahimman terän ja parantaa elämänlaatua.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ:
– 1 x Ova Plus -laite (3,8 cm x 6,5 cm x 0,9 cm)
– 1 x 2 kpl pakkaus itsekiinnittyviä elektrodeja, 50 x 90 mm
– 1 x USB-latausjohto (X-OVAUSB)
– 1 x elektrodijohto (L-OVAPLUS)
– 1 x vyöpidike
– 1 x käyttöohje
– 1 x säilytyspussi (väri saattaa poiketa kuvista)