fbpx

129,00€

SIIRRY KAUPPAAN

Perfect Beauty

Kehon kiinteytys ja ryppyjen vähentäminen

Perfect Beauty on tehokas lihasstimulaattori, jota käytetään kehon kiinteytykseen ja muotoiluun sekä ryppyjen ja selluliitin vähentämiseen.

Hoito kohottaa ja/tai kiinteyttää kasvojen kudoksia, mikä parantaa kasvojen lihasten kiinteyttä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lisäksi laite auttaa vähentämään tai poistamaan ”appelsiininkuorivaikutelmaa” eli selluliittia ihon pinnassa.

Jokaiselle kehon alueelle on oma ohjelma: kasvot, vatsalihakset, pakarat & lanteet, reidet, rinta, käsivarret ja pohkeet.

Toimintaperiaate:
Laite lähettää kahden tai neljän itsestään kiinnittyvän elektrodin avulla hoidettaviin lihaksiin pieniä, hellävaraisia impulsseja, jotka muistuttavat kehon omia hermoimpulsseja. Hoidon tavoitteena on kiinteyttää kehoa ja säilyttää nuorekas vaikutelma.

Perfect BEAUTY on lääketieteellinen laite, joka on tarkoitettu käytettäväksi kotiympäristössä lihasten kiinteyttämiseen ja kasvattamiseen sekä ikääntymisen merkkien vähentämiseen. Laitetta voivat käyttää kaikki, jotka kykenevät ymmärtämään käyttöohjeet ja säätämään laitteen asetuksia. Laitetta saa käyttää ainoastaan tässä ohjeessa kuvattuun tarkoitukseen.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ:
1 x Perfect BEAUTY -laite lihasten monipuoliseen stimulointiin ja kehon kiinteytykseen
2 x elektrodijohdot (L-CPT)
4 x (50 x 50 mm) elektrodit (E-CM5050)
4 x (30 x 50 mm) kasvoelektrodit (E-CM3050)
2 x AA 1,5 V alkaliparistot
1 x irrotettava vyöpidike
1 x säilytyspussi
1 x käyttöohjeet

Rintojen alueen kiinteytykseen suosittelemme rintaelektrodeja, jotka voit tilata erikseen verkkokaupastamme.