Perfect PFE Woman – lantionpohjan harjoittaja

139.00

Naisille lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä kaikkien eri virtsankarkailutyyppien hoitoon. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus

2 vuoden takuu

Lue lisää

Lantionpohjan lihasten aktivointiin tarkoitettu Perfect PFE Woman -laite tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon virtsankarkailuun.

Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla.

Perfect PFE Woman on tehokas TENS-laite virtsankarkailuun. Laitteen avulla lantionpohjan treeni on erittäin tehokasta ja nopeaa. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa. Ja mikä parasta, laite hoitaa harjoittelun puolestasi ja voit itse vain rentoutua. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

Voit käyttää TENS-laitetta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, vaikka et kärsisi virtsankarkailusta. Vahva lantionpohja ennaltaehkäisee virtsankarkailua sekä tekee seksuaalisesta kanssakäymisestä miellyttävämpää.

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJAN KÄYTÖN EDUT

✅ tehokas ja turvallinen hoitomuoto
✅ soveltuu eri virtsankarkailutyyppien hoitoon
✅ sopii myös ylikireän lantionpohjan rentoutukseen
✅ lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia
✅ sekä TENS-laite että EMS-laite
✅ turvallinen ja helppokäyttöinen
✅ saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen
✅ saattaa parantaa seksuaalista nautintoa
✅ fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJAN KÄYTTÄMINEN

Perfect PFE Woman on helppokäyttöinen, tehokas ja turvallinen. Laitteen viisi kliinisesti testattua ohjelmaa tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun virtsankarkailun hoitoon ja lantion alueen kipujen lievittämiseen. Perfect PFE Woman välittää hellävaraisen ja miellyttävän stimulaation, jonka voimakkuus on säädettävissä asteikolla 0-99. Laitteessa on sekä TENS-hoito että EMS-hoito.

Laitteen mukana toimitetaan Liberty Loop -emätinelektrodi. Laite aktivoi lantionpohjan lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla, joka harjoittaa lantionpohjan lihaksia ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa.

Perfect PFE Woman soveltuu kaikkien eri virtsankarkailutyyppien eli ponnistusinkontinenssin, sekamuotoisen inkontinenssin  sekä pakkoinkontinenssin (yliaktiivinen rakko) hoitoon. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa ulosteinkontinenssia, rentouttaa ylikireää lantionpohjaa sekä lievittää lantion alueen kipua, joka johtuu esimerkiksi vulvodyniasta.

HOITO-OHJELMAT

1. STRES – ponnitusinkontinenssi, lantionpohjan vahvistaminen
2. URGE – pakkoinkontinenssi, lantionpohjan rentoutus
3. MIXED – sekamuotoinen inkontinenssi
4. TONE – lantionpohjan kunnon ylläpito
5. PAIN – lantion alueen kivunlievitys, lantionpohjan rentoutus

OHJE LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN

Kun Perfect PFE Woman -laitteen avulla halutaan vahvistaa lantionpohjan lihaksia, STRES-ohjelmaa tulisi käyttää 20min päivässä. Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa. Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi. Välillä on hyvä pitää myös lepopäiviä harjoittelusta, jotta lihakset saavat levätä.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Perfect PFE Woman – lantionpohjan harjoittaja
1 x elektrodijohto
1 x Liberty Loop -emätinelektrodi
2 x AA-paristot
vyöpidike
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA PERFECT PFE WOMAN -LAITTEESTA

⭐⭐⭐⭐⭐
Olen huomannut heti eron entiseen. Nyt takana yli 2 kk ja olen tyytyväinen. -Tiina

⭐⭐⭐⭐⭐
”Voin lämpimästi suositella Perfect PFE laitetta erityisesti kaikille niille, joiden on ollut aikaisemmin vaikeaa aloittaa lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tämän helpommaksi se ei enää tule ja oman kokemukseni perusteella tuloskin on taattu.” – Poikien Äidit Blogi

⭐⭐⭐⭐⭐
”Suosittelen tätä tuotetta erittäin lämpimästi jokaiselle vähäisestäkin virtsankarkailusta kärsivälle.” – Mira

⭐⭐⭐⭐⭐
”Laite kannattaa ehdottomasti hankkia! Koin olevani motivoituneempi harjoittamaan lantionpohjan lihaksia laitteen kanssa ja nämä kaksi yhdistettynä tehoavat. Huomasin itse lantionpohjan lihasten voimassa suurta eroa jo parin viikon harjoittelun jälkeen” – Maria

⭐⭐⭐⭐⭐
”Laite sisältää ammattilaisen näkökulmasta kaiken tarvittavan, ja voimme aidosti suositella sitä yhtenä osana lantionpohjan kuntoutusprosessia.” -lantionpohjan fysioterapeutit Sara ja Sonja 

⭐⭐⭐⭐⭐
On ollut into treenailla – ei painetta, ahdistusta tai itsensä pakottamista, vaan enemmänkin innostus ja leikkisyys. Vaikka tämä on lantionpohjanlihasten vahvistamiseen, eikä nautintoon tarkoitettu väline, niin välillä treenituokio on innostanut myös petipuuhiin kumppanin kanssa. Oon nyt muutaman viikon käyttänyt tätä, ja huomaan että orgasmin saaminen on helpottunut,on itsevarmempi olo, ja tuntoherkkyyttä lisää. Vagina on selvästi vahvistunut jonkin verran. Kivunlievitysohjelma on auttanut myös kuukautiskipuihin. Tykkään, kun on monta ohjelmaa mistä valita, ja on erityisen kätevää että tätä voi käyttää esim leffaa katsoessa ja säätää itse voimakkuuden. Oman kokemukseni perusteella voin suositella tätä! – Katja
SIIRRY OSTAMAAN

HUOMIO

Yhdessä Perfect PFE Woman -laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel -liukuvoidetta sekä Premeno Duo -kosteuttavia emätinpuikkoja.

Emätinelektrodin puhdistukseen suosittelemme antibakteerisia puhdistusliinoja.

Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.

pfe woman kokemus päivi
Perfect PFE Woman lantionpohjan harjoittaja.
Perfect PFE Woman -laite naisen kädessä.