114,90€

SIIRRY KAUPPAAN

Perfect PFE Woman

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen ja virtsankarkailun hoito

Lantionpohjan lihasten aktivointiin tarkoitettu Perfect PFE Woman -laite tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon virtsankarkailuun.

Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla. Perfect PFE Woman-laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja nopeaa.

Perfect PFE Woman -laite ei pelkästään estä virtsankarkailua, vaan myös vähentää karkaavan virtsan määrää. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa.

Voit käyttää Perfect PFE -laitetta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, vaikka et kärsisi virtsankarkailusta. Vahva lantionpohja ennaltaehkäisee virtsankarkailua sekä tekee seksuaalisesta kanssakäymisestä miellyttävämpää.

Lue käyttäjäkokemuksia laitteen toiminnasta ja tehokkuudesta täältä. 


TUOTTEEN KUVAUS

Lantionpohjan aktivointiin tarkoitettu Perfect PFE Woman -laite tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon virtsankarkailuun. Se auttaa käyttäjiään pääsemään eroon suojista ja palaamaan normaaliin elämäntapaan.

Perfect PFE Woman on helppokäyttöinen. Laitteessa on sekä TENS-hoito että EMS-hoito. Laite tarjoaa neljä eri ohjelmaa lantionpohjan vahvistamiseen ja lisäksi yhden ohjelman, joka on tarkoitettu lantion alueen kipujen hoitoon. Kipuohjelma lievittää kroonista lantion alueen kipua, jonka syynä on vulvodynia, häpyliitoksen kivut tai kivuliaan virtsarakon oireyhtymä. Lisäksi laitteella voidaan rentouttaa ylikireää lantionpohjaa. 

Perfect PFE -laite aktivoi lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla, joka harjoittaa lantionpohjan lihaksia ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa. Laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja nopeaa.

Laitteen mukana toimitetaan Liberty Loop -elektrodi, jonka biopalauteosoitin auttaa lantionpohjan harjoitteiden suorittamisessa.

 

LAITTEEN KÄYTÖN EDUT

✅ lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia
✅ turvallinen ja helppokäyttöinen
✅ valmiit ohjelmat vastaavat erilaisiin tarpeisiin
✅ lantionpohjan lihasten jumppa voidaan tehdä kotona oman aikataulun mukaisesti
✅ saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen
✅ saattaa parantaa seksuaalista kanssakäymistä vahvistamalla lantionpohjaa
✅ fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto

 

LAITTEEN OMINAISUUDET

Suositeltu hoito-ohjelma:
– lantionpohjan lihasharjoitteiden kanssa Perfect PFE vahvistaa ja jäntevöittää lantionpohjaa hellävaraisesti, mikä vuorostaan vähentää inkontinenssiongelmia (virtsankarkailua).
– Hoito kestää vain 20 minuuttia päivässä, joten se on helppoa sisällyttää arkirutiineihin – voit katsoa samalla televisiota, lukea vuoteessa tai vain rentoutua.
– Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa.
– Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi.

Perfect PFE -laitteen keskeisimmät ominaisuudet:
– Kevyt ja virtaviivainen laite on helppo käyttää
– Viisi esiasetettua ohjelmaa eri tarpeisiin
– Sekä TENS-teknologia että EMS-teknologia
– Hellävarainen ja miellyttävä stimulaatio, impulssien voimakkuus säädettävissä tarkasti
– Laite sammuu 20 minuutin jälkeen sen varmistamiseksi, ettei lantionpohjan lihaksia ylirasiteta
– Laitteen mukana toimitetaan erikoisvalmisteinen, helppokäyttöinen elektrodi

Perfect PFE soveltuu kolmen eri inkontinenssityypin hoitoon:
– Ponnistusinkontinenssi tarkoittaa tilannetta, joissa virtsaa pääsee vuotamaan, kun potilas yskii, aivastaa, ponnistaa tai tekee äkkinäisen liikkeen. Se on erityisen yleistä naisilla.
– Pakkoinkontinenssissa kyse on yliaktiivisesta virtsarakosta. Henkilö saattaa kokea äkillisen ja pakottavan tarpeen käydä WC:ssä, mutta ei aina onnistu pidättämään tarpeeksi kauan tai joutuu käymään asioillaan niin usein, että siitä tulee ongelma.
– Sekamuotoisessa inkontinenssissa yhdistyy sekä pakko- että ponnistusinkontinenssin piirteitä.

 

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Perfect PFE – lantionpohjan aktivoija
1 x elektrodijohto (L-CPT)
1 x Liberty Loop -emätinelektrodi (X-VPL)
2 x 1,5 V AA-alkaliparistot (B-AA)
käyttöohje
säilytyspussi

HUOMIO

Ennen käyttöä tutustu huolellisesti seuraaviin varoituksiin:
– Inkontinenssi voi johtua useista eri syistä. Inkontinenssin tyyppi ja syy tulisi määrittää ennen Perfect PFE-laitteen käyttöä.
– Perfect PFE -laitteen käyttöä ei suositella, jos sinulla on virtsatietulehdus tai ihoärsytystä vaginan alueella.
– Älä käytä TENS-laitetta jos sinulla on sydämentahdistin, rytmihäiriöitä tai epilepsia.
– Älä käytä Perfect PFE -laitetta, jos olet raskaana tai saatat olla raskaana.
– Mikäli emättimen tuntoaisti ei toimi normaalisti, tulee noudattaa varovaisuutta.
– Jos sinulla on kohdun laskeuma tai elektrodin paikalleen asettaminen aiheuttaa lievääkin kipua, keskustele lääkärisi kanssa ennen laitteen käyttöä.

– Stimulaattoria voi käyttää normaalisti kuukautisten aikana, joskin se saattaa tuntua vähemmän miellyttävältä kuin normaalisti.
– Emättimen kosteustasapainon ylläpitämiseksi suosittelemme käyttämään kosteuttavia emätinpuikkoja ensimmäisten hoitoviikkojen aikana.
– Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.

Yhdessä Perfect PFE Woman -laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel-liukuvoidetta sekä kosteuttavia emätinpuikkoja.

SIIRRY KAUPPAAN