fbpx
Perfect PFE Woman

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen ja virtsankarkailu

Lievittää lantion alueen kipuja harjoittamalla ja vahvistamalla lantionpohjan lihaksia.

Lantionpohjan aktivoija tarjoaa neljä eri ohjelmaa lantionpohjan vahvistamiseen ja lisäksi yhden ohjelman, joka on tarkoitettu lantion alueen kipujen hoitoon.

Perfect PFE woman laite ei pelkästään estä virtsankarkailua, vaan myös vähentää karkaavan virtsan määrää. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa. Lue käyttäjäkokemuksia laitteen toiminnasta ja tehokkuudesta täältä.

KUVAUS
Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla.

Lantionpohjan aktivointiin tarkoitettu Perfect PFE Woman (Pelvic Floor Exerciser) -laite tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon. Se auttaa käyttäjiään pääsemään eroon suojista ja palaamaan normaaliin elämäntapaan.

Perfect PFE Woman on helppokäyttöinen. Sen digitaaliset painikkeet ja neljä kliinisesti testattua esiasetettua ohjelmaa tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun inkontinenssin hoitoon.

Laite aktivoi lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla, joka harjoittaa lantionpohjan lihaksia ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa. Laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja nopeaa.

Kliinisesti testatut ohjelmat:
Omat ohjelmat ponnistus-, pakko- ja sekatyyppiselle inkontinenssille sekä ylläpito-ohjelma. Erillinen kipuohjelma lievittää kroonista lantion alueen kipua, jonka syynä on vulvodynia, häpyliitoksen kivut tai kivuliaan virtsarakon oireyhtymä. Laitteen mukana toimitetaan Liberty Loop -elektrodi, jonka biopalauteosoitin auttaa lantionpohjan harjoitteiden suorittamisessa.

Suositeltu hoito-ohjelma:
– Yhdessä lantionpohjan lihasharjoitteiden kanssa Perfect PFE vahvistaa ja jäntevöittää lantionpohjaa hellävaraisesti, mikä vuorostaan vähentää inkontinenssiongelmia (virtsankarkailua).
– Hoito kestää vain 20 minuuttia päivässä, joten se on helppoa sisällyttää arkirutiineihin – voit katsoa samalla televisiota, lukea vuoteessa tai vain rentoutua.
– Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa.
– Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi.

Perfect PFE -laitetta voidaan käyttää myös anaalielektrodin kanssa, kun halutaan hoitaa miesten virtsankarkailua tai ulosteen pidätysvaikeuksia (ole hyvä ja ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa).

Perfect PFE -laitteen keskeisimmät ominaisuudet:
– Kevyt ja virtaviivainen laite on helppo käyttää
– Neljä esiasetettua ohjelmaa eri tarpeisiin
– Hellävarainen ja miellyttävä stimulaatio, impulssien voimakkuus säädettävissä tarkasti
– Laite sammuu 20 minuutin jälkeen sen varmistamiseksi, ettei lantionpohjan lihaksia ylirasiteta
– Laitteen mukana toimitetaan erikoisvalmisteinen, helppokäyttöinen elektrodi

Perfect PFE soveltuu kolmen eri inkontinenssityypin hoitoon:
– Ponnistusinkontinenssi tarkoittaa tilannetta, joissa virtsaa pääsee vuotamaan, kun potilas yskii, aivastaa, ponnistaa tai tekee äkkinäisen liikkeen. Se on erityisen yleistä naisilla.
– Pakkoinkontinenssissa kyse on yliaktiivisesta virtsarakosta. Henkilö saattaa kokea äkillisen ja pakottavan tarpeen käydä WC:ssä, mutta ei aina onnistu pidättämään tarpeeksi kauan tai joutuu käymään asioillaan niin usein, että siitä tulee ongelma.
– Sekamuotoisessa inkontinenssissa yhdistyy sekä pakko- että ponnistusinkontinenssin piirteitä.

Perfect PFEn käytön edut:
– Lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia.
– Turvallinen ja helppokäyttöinen.
– Valmiit ohjelmat vastaavat erilaisiin tarpeisiin.
– Lantionpohjan lihasten jumppa voidaan tehdä kotona oman aikataulun mukaisesti.
– Saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen.
– Saattaa parantaa seksuaalista kanssakäymistä vahvistamalla lantionpohjaa.

Ennen käyttöä tutustu huolellisesti seuraaviin varoituksiin:
– Inkontinenssi voi johtua useista eri syistä. Inkontinenssin tyyppi ja syy tulisi määrittää ennen Perfect PFE-laitteen käyttöä.
– Perfect PFE -laitteen käyttöä ei suositella, jos sinulla on virtsatietulehdus tai ihoärsytystä vaginan alueella.
– Mikäli emättimen tuntoaisti ei toimi normaalisti, tulee noudattaa varovaisuutta.
– Jos sinulla on kohdun laskeuma tai elektrodin paikalleen asettaminen aiheuttaa lievääkin kipua, keskustele lääkärisi kanssa ennen laitteen käyttöä.

HUOMIO
– Stimulaattoria voi käyttää normaalisti kuukautisten aikana, joskin se saattaa tuntua vähemmän miellyttävältä kuin normaalisti.
– Emättimen kosteustasapainon ylläpitämiseksi suosittelemme käyttämään kosteuttavia emätinpuikkoja ensimmäisten hoitoviikkojen aikana.
– Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.

SISÄLTÖ
Perfect PFE – lantionpohjan aktivoija
1 x elektrodijohto (L-CPT)
1 x Liberty Loop -emätinelektrodi (X-VPL)
2 x 1,5 V AA-alkaliparistot (B-AA)
käyttöohje
säilytyspussi

Yhdessä PFE-Woman laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel-liukuvoidetta.