fbpx
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

133,90€

SIIRRY KAUPPAAN

Sports TENS 2

Tehokas TENS-laite urheilun tueksi

Sports TENS 2 -laite sopii erityisesti paljon urheilevalle. Laitteen avulla voit hoitaa treenistä kipeytyneitä lihaksia ja hierontaohjelmien ansioista harjoituksista palautuminen on nopeampaa.

Lisäksi Sports TENS 2 -laitetta voidaan käyttää lihasten kiinteyttämiseen ja kehon muotoiluun. Laitteessa on myös vammoista tai liiallisesta harjoittelusta johtuvan kivun lievittämiseen tarkoitettuja lisäohjelmia.

Sports TENS 2 -lihasstimulaattoria voidaan käyttää lihasten kiinteyttämiseen ja kehon muotoiluun. Laitteessa on myös vammoista tai liiallisesta
harjoittelusta johtuvan kivun lievittämiseen tarkoitettuja lisäohjelmia.

Sports TENS 2 on muotoilultaan yksinkertainen ja helppo kuljettaa. Se sisältää yli 50 ohjelmaa, jotka on suunniteltu tukemaan käyttäjää harjoittelun ja kuntoutuksen kaikissa vaiheissa.

Toimintaperiaate:
Sports TENS 2 -laite stimuloi lihaksia ja hermoja TENS- ja EMS-hoidoilla lihasten kiinteyttämiseksi tai kuntouttamiseksi ja kivun lievittämiseksi. TENS-hoito lievittää kipua auttamalla kehoa vapauttamaan luontaisia kivunlievittäjiä ja estämällä kipusignaalien kulun aivoihin. EMS-hoito supistaa lihaksia tehokkaasti ja sen vaikutus kohdistuu tiettyihin hermoihin ja lihasryhmiin.

Tehokkuus:
Sports TENS 2 on tehokas lihasstimulaattori voimaharjoittelu- ja kehonrakennuskäyttöön. Sitä voidaan käyttää kehon kiinteyttämiseen ja muotoiluun, esteettisten vaikutusten saavuttamiseen ja rentoutustarkoituksiin. TENS-ohjelmilla voidaan lievittää vammoista tai liiallisesta harjoittelusta aiheutuvaa kipua. Hellävaraiset hierontaohjelmat rentouttavat ja vähentävät stressiä.

Useita toimintoja:
Monipuolisuutensa ansiosta Sports TENS 2 soveltuu käytettäväksi harjoittelun ja kuntoutuksen kaikissa vaiheissa. Laitteessa on 27 EMS-ohjelmaa, 10 TENS-ohjelmaa, 10 hierontaohjelmaa ja 8 käyttäjän määrittelemää ohjelmapaikkaa, joiden avulla käyttäjä voi etsiä ja tallentaa omat suosikkiasetuksena. Sports TENS 2:n suorituskyky on tässä koko- ja hintaluokassa täysin vertaansa vailla.

Muistitoiminto:
Riittävästi muistipaikkoja 30 päivän ohjelmaa varten (kolme käyttökertaa päivässä). Laitteen muisti tallentaa tiedot käyttöajasta ja käytetystä keskimääräisestä voimakkuudesta. Tämä helpottaa harjoituspäiväkirjan pitämistä. Myös kuntoutus- ja kivunlievityskäytöstä saadaan näin täsmällinen hoitokirjanpito.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Sports TENS 2 -laite
1 x vyöpidike
2 x L-ST2 -elektrodijohdot
1 x 4 kpl pakkaus korkealaatuisia 50 x 50 mm itsekiinnittyviä elektrodeja (E-CM5050)
1 x ladattava litiumakku (B-BL6F)
1 x latausasema (X-ST2CR)
1 x EU:n standardin mukaisen pistokkeen.
käyttöohje
1 x säilytyspussi

Odotettu käyttöikä:
 Laite kestää usein käytössä yli viiden vuoden ajan, mutta takuun pituus on kaksi vuotta. Takuu ei kata lisävarusteita (johdot, elektrodit ja akut).
 Laitevalmistaja suosittelee, että elektrodeja käytetään maksimissaan 35 käyttökertaa.
 BL-6F-akun pitäisi riittää yhdellä latauksella noin viikoksi (käyttö 50 % teholla 4 tuntia päivässä).

Laitteen mitat:
 115 mm x 56 mm x 23 mm (ilman vyöpidikettä)
 110 g ilman akkuja

Voit tilata lisää elektrodeja laitteeseen kätevästi verkkokaupastamme ilman postikuluja!