Sure Pro on ammattilais- ja kotikäyttöön tarkoitettu lantionpohjan harjoittaja. Laite soveltuu erityisen hyvin ammattilaiskäyttöön monipuolisten ohjelmiensa ansiosta. Laite hyödyntää sekä TENS-teknologiaa että EMS-teknologiaa. Laitteessa on 12 esiasetettua ohjelmaa sekä 3 manuaalista ohjelmaa.

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJA MONIEN ERI VAIVOJEN HOITOON

Sure Pro -lantionpohjan harjoittaja tarjoaa turvallisen, lääkkeettömän ja leikkauksettoman hoitovaihtoehdon monien eri lantion alueen vaivojen sekä virtsankarkailun hoitoon. Sure Pro on tehokas TENS-laite virtsankarkailuun: se soveltuu kaikkien eri virtsankarkailutyyppien eli ponnistusinkontinenssin, sekamuotoisen inkontinenssin sekä pakkoinkontinenssin (yliaktiivinen rakko) hoitoon. Lisäksi laitteen avulla voidaan rentouttaa ylikireää lantionpohjaa sekä lievittää kuukautis- tai endometrioosikipua. Laite sopii myös ulosteinkontinenssin hoitoon.

Sure Pro -laitteella voidaan hoitaa esimerkiksi

✔️ ponnistusinkontinenssia
✔️ pakkoinkontinenssia
✔️ sekamuotoista inkontinenssia
✔️ ulosteinkontinenssia
✔️ lantion alueen kroonisia kiputiloja kuten vulvodyniaa
✔️ kuukautis- tai endometrioosikipua
✔️ lantionpohjan alueen tuntoherkkyyden puutetta
✔️ ylikireää lantionpohjaa
✔️ miesten eturauhasen poiston jälkeistä virtsainkontinenssia
✔️ miesten kroonista eturauhastulehdusta

LANTIONPOHJAN HARJOITTAJAN OMINAISUUDET

Sure Pro -laitetta voidaan käyttää joko emätinelekrodin, anaalielektrodin tai ihoelektrodien välityksellä. Laitteen mukana toimitetaan sekä emätinelektrodi, että ihoelektrodit. Anaalielektrodi tulee tarvittaessa tilata erikseen.

Kaksikanavaisessa Sure Pro -laitteessa yhdistyy sekä TENS-laite että EMS-laite. Laitteessa on 12 esiasetettua ohjelmaa sekä 3 manuaalista ohjelmaa. Manuaalisissa ohjelmissa on mahdollista säätää stimulaation taajuutta, pulssin kestoa, pulssin voimakkuutta, pulssin kasvunopeutta sekä lepoaikaa pulssien välissä. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat muokata manuaaliset ohjelmat potilaan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Sure Pro on helppokäyttöinen ja monipuolinen EMS/TENS-laite lantionpohjan treeniin, eri virtsankarkailutyyppien hoitoon sekä lantion alueen kivunlievitykseen ja lihasten rentoutukseen. Esiasetettujen ohjelmien ansioista Sure Pro sopii hyvin myös kotikäyttöön.

LAITTEEN OHJELMA-ASETUKSET

– voimakkuussäätö 0-99 mA
– taajuuden säätö 4-90 Hz
– impulssin pituuden säätö 50-400 µs
– hoitajastimen säätö 5-60 min (5 min välein) tai jatkuva
– lepovaiheen pituuden säätö 0-30 s
– muutosvaiheen pituuden säätö 1-10 s
– tasaisen vaiheen pituuden säätö 1-20 s

Sure Pro ohjelma-asetukset

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

1 x Sure Pro – lantionpohjan harjoittaja
2 x elektrodijohto
1 x Liberty Loop -emätinelektrodi
1 x 4kpl ihoelektrodia (50x50mm)
1 x latausjohto
vyöpidike
säilytyspussi
suomenkieliset käyttöohjeet

HUOMIO

Yhdessä Sure Pro -laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel -liukuvoidetta sekä Premeno Duo -kosteuttavia emätinpuikkoja.

Emätinelektrodin puhdistukseen suosittelemme antibakteerisia puhdistusliinoja.

Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.