Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja

98.90

Naisten ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Kuvaus

Lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja ponnistusinkontinenssin hoitoon

Kegel Toner on tarkoitettu naisille, jotka kärsivät ponnistusinkontinenssista eli virtsankarkailusta esimerkiksi yskiessä, nauraessa, aivastaessa, hyppiessä tai kuntoillessa. Ponnistusinkontinenssi on erityisen yleistä alateitse synnyttäneillä naisilla.

Virtsankarkailu ei ole vanhenemisen väistämätön seuraus, eikä sitä tulisi pitää normaalina myöskään synnytyksen jälkeen. On täysin mahdollista hoitaa itse virtsankarkailua sen sijaan, että ”hoidetaan” sen oireita erilaisilla suojilla.

Kegel Toner -laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja vaivatonta. Useimmat naiset huomaavat merkittävän eron jo kolmessa viikossa. Ja mikä parasta, laite hoitaa harjoittelun puolestasi ja voit itse vain rentoutua. Sinun ei siis tarvitse itse supistella lihaksia, toisin kuin kaikissa muissa lantionpohjan harjoittelun muodoissa.

Voit käyttää Kegel Toner -laitetta lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, vaikka et kärsisi virtsankarkailusta. Vahva lantionpohja ennaltaehkäisee virtsankarkailua sekä tekee seksuaalisesta kanssakäymisestä miellyttävämpää.

KÄYTÖN EDUT

✅ tehokas ja turvallinen hoitomuoto
✅ lääkkeetön hoito ilman sivuvaikutuksia
✅ turvallinen ja helppokäyttöinen
✅ saattaa poistaa leikkaushoidon tarpeen
✅ saattaa parantaa seksuaalista nautintoa
✅ fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto

LAITTEEN KÄYTTÄMINEN

Lantionpohjan aktivointiin tarkoitettu Kegel Toner on helppokäyttöinen, tehokas ja turvallinen. Laitteessa on kaksi ohjelmaa: toinen on tarkoitettu ponnistusinkontinenssin hoitoon ja toinen lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.

Laitteen mukana toimitetaan Liberty-emätinelektrodi. Kegel Toner aktivoi lantionpohjan lihaksia emätinelektrodin kautta välittyvällä hellävaraisella stimulaatiolla ja auttaa käyttäjää saamaan nämä lihakset hallintaansa.. Laitteen avulla lantionpohjan lihasten jumppa on erittäin tehokasta ja vaivatonta.

HOITO-OHJELMAT

1. STRES – ponnitusinkontinenssi
2. TONE – lantionpohjan kunnon ylläpito

OHJE LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN

Kun Kegel Toner -laitteen avulla halutaan vahvistaa lantionpohjan lihaksia, STRES-ohjelmaa tulisi käyttää 20min päivässä. Hoitoa suositellaan jatkettavan 12 viikon ajan, mutta monet naiset saavat merkittäviä tuloksia jo 3–4 viikossa. Varsinaisen hoitojakson jälkeen tulisi käyttää TONE-ohjelmaa 20 minuutin ajan kerran viikossa lantionpohjan lihaskunnon ylläpitämiseksi. Välillä on hyvä pitää myös lepopäiviä harjoittelusta, jotta lihakset saavat levätä.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Kegel Toner – lantionpohjan harjoittaja
1 x elektrodijohto
1 x Liberty-emätinelektrodi
2 x 1,5 V AA-paristot
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi

HUOMIO

Mikäli sinulla on nikkeliallergia, tilaathan myös kultaisen emätinelektrodin.

Yhdessä Kegel Toner -laitteen kanssa suosittelemme käytettäväksi Go Gel-liukuvoidetta sekä kosteuttavia emätinpuikkoja.

 

Lisätiedot

HUOM!

Älä käytä Kegel Toner -laitetta
– jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä.
– jos sinulla on epilepsia
– raskauden aikana
– ensimmisen 6 viikon aikana alatiesynnytyksestä
– jos sinulla on vakava kohdun laskeuma
– ajaessasi, käyttäessäsi työkoneita tai suorittaessasi muita tehtäviä, joissa tarvitaan hyvää liikkeiden hallintaa.
– jos sinulla on tai epäillään olevan syöpäkasvain hoitoalueella tai jos sinulla on diagnosoimatonta kipua ja aiemmin hoidettu syöpä
– diagnosoimattoman kivun peittämiseen tai lievittämiseen

– TENS-laitetta ei välttämättä voida käyttää silloin, kun käyttäjä on kytkettynä seurantalaitteisiin, jotka käyttävät samantapaisia kehoon kiinnitettäviä elektrodilevyjä kuin tämä laite. Laitteen käyttö saattaa tällöin vääristää toisen laitteen seuraamia signaaleja.

Älä jatka käyttöä, jos elektrodit aiheuttavat allergisen reaktion. Jos huomaat ihosi ärsyyntyvän, lopeta TENS-laitteen käyttö ja kokeile erityyppisiä elektrodeja. Herkälle iholle tarkoitettuja erikoiselektrodeja on saatavilla. Laitteen mukana toimitettavat elektrodit eivät sisällä mitattavissa olevaa määrää lateksia.

Saatat myös pitää...

  • Premeno® Duo – kosteuttavat emätinpuikot

    Emätinpuikkovalmiste emättimen kosteustasapainon ylläpitämiseen.

  • Kultainen emätin-elektrodi

    Emätinelektrodi, joka sopii nikkeliallergisille.

  • Go Gel 100ml

    Liukuvoide käytettäväksi yhdessä lantionpohjan TENS-laitteiden kanssa.