10% ALE VAIN TÄNÄÄN!

Ova Plus – kivunlievittäjä

67.41

Tutkitusti tehokas apu kuukautiskipujen sekä endometrioosista johtuvien kipujen lievitykseen.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Tehokas apu kuukautiskipujen ja endometrioosikipujen hoitoon

Ova Plus tarjoaa tehokkaan ja täysin luonnollisen tavan lievittää kuukautiskipuja ja endometrioosista aiheutuvia kipuja. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa sekundaarisia kuukautiskipuja, jotka johtuvat esimerkiksi sisäsynnytintulehduksesta tai myoomista.

Ova Plus johtaa heikon sähkövirran kahteen alavatsan alueelle sijoitettavaan elektrodiin. Stimulaatio saa kohdun alueen lihakset rentoutumaan, mikä lievittää kipua.

LAITTEEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

✅ pienikokoinen ja kätevä ottaa mukaan
✅ turvallinen
✅ helppokäyttöinen
✅ ei sivuvaikutuksia
✅ tutkitusti tehokas
✅ lääkkeetön kivunlievitys
✅ laitteessa on ladattava akku

LAITTEEN KÄYTTÄMINEN

Lääketieteellisissä kokeissa on todistettu, että Ova Plus -laitteella annettu TENS-hoito lievittää kuukautiskipuja erittäin tehokkaasti. TENS-hoito vähentää heikentyneen verenkierron aiheuttamia lihaskouristuksia. Kokeet osoittavat, että Ova Plus ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia (esimerkiksi väsymystä tai pahoinvointia), toisin kuin monet kipulääkkeet.

Endometrioosikipua voidaan hoitaa tulehduskipulääkkeillä, ehkäisypillereillä tai TENS-laitteella. Kipulääkkeet ja e-pillerit vähentävät kohdun lihasten aktiivisuutta. Ova Plus -laitteen toiminta perustuu TENS-menetelmään; kohdun aktiivisuuden vähentämisen sijaan laite vaikuttaa kehon kykyyn vastaanottaa ja käsitellä kipusignaaleja. Endometrioosista kärsivät kokevat, että Ova Plus vie kivulta pahimman terän ja parantaa elämänlaatua.

Koska Ova Plus on pienikokoinen ja kätevä, sitä on helppo pitää mukana vaatteiden alla vaikka koko päivän ajan. Näin voit nauttia turvallisesta, jatkuvasta ja lääkkeettömästä kivunlievityksestä samalla, kun elät normaalia arkea. Ova Plus -laitteen tehokkaan kivunlievityksen avulla useat asiakkaamme ovat esimerkiksi pystyneet menemään töihin, vaikka kärsivät normaalisti kovista endometrioosikivuista.

Ova Plus -laitteen akku on helppo ja nopea ladata USB-johdon kautta.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Ova Plus -kivunlievittäjä
1 x 2kpl pakkaus ihoelektrodeja (50x90mm)
USB-latausjohto
elektrodijohto
vyöpidike
suomenkielinen käyttöohje
säilytyspussi

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

⭐⭐⭐⭐⭐
”TENS-laite on todella näppärän kokoinen, kulkee helposti mukana ja on huomaamaton käyttää myös julkisilla paikoilla. Koen saaneeni paljon apua endometrioosin kivunhallintaan, jopa pystynyt jättämään lääkkeet pois joinain päivinä! Lämpimät suositukset tälle laitteelle!”
-Tiia

Lisätiedot

HUOM!

Älä käytä Ova Plus -laitetta
– jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä
– jos sinulla on epilepsia
– raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana
– vatsan alueella raskauden loppuvaiheessa
– ajaessasi, käyttäessäsi työkoneita tai suorittaessasi muita tehtäviä, joissa tarvitaan hyvää liikkeiden hallintaa
– jos sinulla on tai epäillään olevan syöpäkasvain hoitoalueella tai jos sinulla on diagnosoimatonta kipua ja aiemmin hoidettu syöpä.

TENS-laitetta ei välttämättä voida käyttää silloin, kun käyttäjä on kytkettynä seurantalaitteisiin, jotka käyttävät samantapaisia kehoon kiinnitettäviä elektrodilevyjä kuin tämä laite.Laitteen käyttö saattaa tällöin vääristää toisen laitteen seuraamia signaaleja.

Saatat myös pitää...

  • 10% ALE VAIN TÄNÄÄN!

    Elektrodi 50x90mm

    Itsekiinnittyvät ja uudelleen käytettävät elektrodit kokoa 50x90mm.