Kroonisella kivulla tarkoitetaan pitkäaikaista kipua, joka kestää kauemmin kuin 6 kuukautta, tai kauemmin kuin kudosten normaalin parantumisajan verran. Useisiin sairauksiin liittyy kroonista kipua, mutta krooninen kipu voi johtua myös tietämättömästä tekijästä. On tärkeää kertoa lääkärille oireista ja niiden muutoksista, jotta hoidon teho voidaan varmistaa. Krooninen kipu voi johtua esimerkiksi:

  • tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista (selkärangan sairaudet, nivelrikko jne.)
  • erilaisista päänsäryistä ja hermovaurioista
  • ääreishermojen hermovaurioista
  • leikkausten ja vammojen jälkitiloista

 

Blogi tenslaite kroonisen kivun hoito tens-laitteella

Lähes 20 % aikuisista kärsii pitkäaikaisesta kivusta. Perfect TENS -laitetta voidaan käyttää useiden eri kiputilojen tehokkaaseen ja turvalliseen hoitoon.

Kipua voidaan lievittää hoitamalla kivun aiheuttajaa. Jos siis kipu johtuu sairaudesta, kipua hoidetaan ensisijaisesti hoitamalla kyseistä sairautta. Aina tämä ei kuitenkaan riitä tai kivulle ei voida nimetä aiheuttajaa. Tällöin tarvitaan muita kivunlievityskeinoja. Lääkkeettömät kivunhoitokeinot ovat kivunhoidon lähtökohta ja niitä tulisikin käyttää ensisijaisesti. Keskeisiä itsehoitokeinoja ovat liikunta ja erilaiset fysikaaliset hoidot kuten kylmä- ja lämpöhoito sekä TENS-hoito.

TENS-laitteella voidaan lievittää monista eri syistä johtuvaa kroonista kipua. Perfect TENS -kivunlievittäjä on suunniteltu erityisesti lihas- ja nivelkipujen hoitamiseen.

Perfect TENS -laitteen toiminta perustuu TENS-teknologiaan: laite lähettää pieniä sähköimpulsseja, jotka vapauttavat kehon luontaisia kivunlievittäjiä ja estävät kipusignaalien kulkemisen aivoihin. Laite on tehokas ja turvallinen ja voit käyttää sitä helposti kotona.

76.90


Tehokas ja helppokäyttöinen kivunlievittäjä esimerkiksi niska-, hartia-, selkä-, ja polvikipuihin. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla. Laitteessa on 8 valmista ohjelmaa sekä 1 manuaalinen ohjelma.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu