Migreenin lääkkeetön hoito

Migreeni on vakava työkykyä heikentävä oireyhtymä, josta kärsii Suomessa noin 10% työikäisistä ihmisistä jossain elämänsä vaiheessa. Koska migreenikohtaukset voivat olla hyvinkin rajuja ja ne saattavat lamaannuttaa toimintakyvyn, migreeni tulee aina ottaa vakavasti ja sitä tulee hoitaa.

Kuten muussakin kivunhoidossa, hoito tulisi aina aloittaa lääkkeettömistä kivunlievityskeinoista. Jos itsehoitokeinot eivät riitä, migreeniä voidaan hoitaa myös lääkehoidon avulla. On kuitenkin tärkeä muistaa, että lääkkeiden käyttöön liittyy aina haittavaikutuksia eikä mikään lääke ole täysin riskitön.

Lääkkeetön hoito migreeniin.
Miten migreeniä voidaan ehkäistä lääkkeettömästi?


Taipumusta migreeniin ei voida ehkäistä, sillä aikaisemmilla elämäntavoilla ei ole todettu olevan vaikutusta migreenin ilmaantumiseen myöhemmin. Koska migreenikohtauksen laukaisee yleensä jokin ärsyke, näitä kohtauksen laukaisevia tekijöitä välttämällä voidaan ehkäistä migreenikohtauksen synty tai vähentää sen oireita.

Migreeniä voidaan ehkäistä tehokkaasti ja lääkkeettömästi myös MYND-migreenipannan avulla. Migreenipannassa on kaksi ohjelmaa, joista ensimmäinen on tarkoitettu migreenikohtauksen hoitoon ja toinen migreenikohtauksen ennaltaehkäisyyn. Migreenin ennaltaehkäisyyn tarkoitetun ohjelman 20 minuutin päivittäisellä käytöllä voidaan ehkäistä kohtausten syntyä ja vähentää kohtausten tiheyttä merkittävästi.

Monet asiakkaamme kertovatkin saaneensa MYND-migreenipannasta hyötyä erityisesti migreenikohtausten ennaltaehkäisyssä. MYND-migreenipannan ansiosta he ovat voineet vähentää migreenilääkkeiden käyttöä.

”Olen nyt säännöllisesti käyttänyt ennaltaehkäisevää 20 minuutin ohjelmaa ja migreenikohtaukset ovat harventuneet yli puolella! IHAN USKOMATONTA. Tämä Mynd-migreenipanta on helpottanut elämää HUOMATTAVASTI! Kuinka ihanaa kun ei ole enää päivittäin migreeni!” -Satu

”Yleensä kärsin päänsärystä monta kertaa viikossa ja migreenikin iskee useasti kuukaudessa, nyt määrät ovat vähentyneet yli puolella, mikä taas on vähentänyt syötyjen lääkkeiden määrää hienosti! Tajusin muutama päivä sitten, että oon voinut pitkästä aikaa käyttää jopa hajuvettä ilman päänsärkyä.” -Jasmin

Voit lukea lisää asiakkaidemme kokemuksia MYND-migreenipannan käytöstä ja tehokkuudesta täältä.

Migreenikohtauksen syntyä voidaan ennaltaehkäistä myös terveellisillä elämäntavoilla, esimerkiksi riittävällä liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla. On myös todettu, että säännöllinen nukkumis- ja ruokailurytmi minimoivat kohtausten määrää.


Miten migreenikohtausta voidaan hoitaa lääkkeettömästi?


Migreenikohtauksen alkaessa hoito on tärkeää aloittaa heti, kun migreenin ensimmäiset merkit näkyvät. Lievään migreenikohtaukseen auttaa usein lepääminen tai nukkuminen viileässä ja pimeässä.

MYND-migreenipanta on tehokas, riskitön ja lääkkeetön hoitokeino myös migreenikohtauksen aikana. Migreenipannan avulla voidaan lievittää tehokkaasti jo alkanutta migreenikohtausta. Laitteen lähettämät impulssit häiritsevät ja vähentävät migreenisignaaleja ja helpottavat siten potilaan kokemaa päänsärkyä. MYND-migreenipantaa voidaan käyttää migreenin ainoana hoitokeinona tai se voidaan yhdistää muihin hoitokeinoihin. Säännöllisellä MYND-migreenipannan käytöllä on mahdollista poistaa lääkityksen tarve jopa kokonaan.

Muita lääkkeettömiä itsehoitokeinoja migreeniin ovat esimerkiksi liikunta, lämmin suihku, kylmä kääre, akupunktio, hieronta ja rentoutumisharjoitukset.

Lue lisää MYND-migreenipannasta ja tilaa laite täältä!

Lue lisää migreenistä ja sen hoidosta osoitteesta www.migreenipanta.fi