Lääkkeettömät kivunlievityskeinot ja etenkin TENS-laitteet ovat yhä useammin mukana synnytyksessä. Raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen tarkoitettuja TENS-laitteita pidetäänkin yhtenä turvallisimmista ja tehokkaimmista moderneista synnytyskipujen lievityskeinoista.

Perfect MamaTENS -laite on suunniteltu erityisesti synnytyskäyttöön. Laite toimii TENS-teknologian avulla. Selkään asetettavat ihoelektrodit välittävät pieniä sähköimpulsseja pitkin selkärankaa, estäen kipusignaalien kulkua aivoihin synnytyksen aikana.

Raskaana oleva nainen ja vauvan tossut.

Yhdeksän kymmenestä naisesta saa Perfect MamaTENS -laitteesta apua synnytyksessä. 

10 syytä, miksi hankkia Perfect MamaTENS synnytykseen

1) Kätilöiden suosittelema

TENS-laitteet ovat kätilöiden vahvasti suosittelemia ympäri maailmaa. Kätilöt suosittelevat TENS-laitteen käyttöä synnytyskivunlievityksessä erityisesti menetelmän turvallisuuden takia. Perfect MamaTENS tarjoaa luonnollisen kivunlievityksen ja on täysin turvallinen sekä äidille että lapselle.

2) Tutkitusti tehokas

TENS-laitteen tehokkuus on todistettu kliinisissä tutkimuksissa. Jopa yhdeksän kymmenestä naisesta kokee saaneensa laitteesta apua synnytyksen aikana ja käyttäisi TENS-laitetta synnytyksessä uudelleen.

3) Lääkkeetön

Lääkkeetön kivunhoito on kivunhoidon lähtökohta. Raskausaikana lääkkeettömät kivunhoitokeinot ovat entistäkin tärkeämpiä lapsen turvallisuuden vuoksi. Perfect MamaTENS -laite lievittää kipua täysin lääkkeettömästi.

4) Mahdollista yhdistää muihin kivunlievityskeinoihin

TENS-laite on tehokas synnytyskipujen lievityksessä ja laitteen käytön voi aloittaa jo varhain. Synnytyksen edetessä laitteen käyttö voidaan yhdistää tarvittaessa muihin kivunlievityskeinoihin, kuten esimerkiksi ilokaasuun.

5) Kivunlievitys heti supistusten alkaessa

TENS-laite on siitä kätevä, että se voidaan ottaa käyttöön heti synnytyksen alkaessa, ennen sairaalaan menoa. Monesti supistelu voi alkaa jopa useamman vuorokauden ennen kuin synnytys on varsinaisesti käynnissä, ja silloin on ihanaa, että käytettävissä on lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä, joiden avulla äiti pärjää kotona mahdollisimman pitkään ja kivuttomasti.

6) Mahdollisuus hallita omaa kivunliveitystä

Perfect MamaTENS on helppokäyttöinen ja tarjoaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään. Perfect MamaTENS -laitteen BOOST-näppäin helpottaa supistuksia ja auttaa pysymään tilanteen tasalla aivan synnytyksen alusta asti.

7) Auttaa äitiä pysymään liikkeessä

TENS-laite mahdollistaa tehokkaan kivunlievityksen jo synnytyksen alkaessa ja auttaa näin äitiä pysymään virkeänä ja jalkeilla. Tämä taas edistää vauvan laskeutumista ja synnytyskanavan avautumista.

8) Käyttöä myös ennen synnytystä sekä synnytyksen jälkeen

TENS-laitteen käytön voi aloittaa jo noin kolme viikkoa ennen laskettua aikaa. Laite soveltuu hyvin esimerkiksi raskausajan viimeisten viikkojen selkäsärkyihin sekä selkäkivun lievitykseen raskausajan jälkeen. Perfect MamaTENS -laitetta voi käyttää myös keisarileikkauksesta tai välilihan repeytymisestä aiheutuvan kivun lievitykseen.

9) Sivuvaikutukseton ja turvallinen

Voit käyttää Perfect MamaTENS -laitetta huolettomasti, sillä laitteen käytöllä ei ole mitään sivu- tai haittavaikutuksia.

10) Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä Perfect MamaTENS -laitteeseen ja saaneet sen avulla helpotusta synnytyskipuihin.
Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Perfect MamaTENS -laitteesta täältä >>

Perfect MamaTENS -laitteen ominaisuuksia

✔️ Kolme esiasetettua ohjelmaa, jotka on suunniteltu lievittämään kipua synnytyksen kaikissa vaiheissa

✔️ BOOST-painike, jota painamalla kivunlievitystä voidaan tehostaa supistusten aikana

✔️ 60 pykälän voimakkuussäätö joka mahdollistaa stimulaatiovoimakkuuden tarkan määrittämisen

✔️ Turvatoiminto, joka säätää voimakkuuden nollaan havaitessaan avoimen piirin

✔️ Active Power Ramp -tehonsäätöominaisuus

✔️ Isot elektrodit, jotka tarjoavat kattavan yhteyden hermoihin

69.90


Turvallinen, tehokas ja kätilöiden suosittelema tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

33.90

2 x 4kpl pakkaus ihoelektrodeja, jotka sopivat käytettäväksi vain Perfect MamaTENS -laitteen kanssa.

19.90

Sopii käytettäväksi vain Perfect MamaTENS -laitteen kanssa.

Miksi hankkia Perfect MamaTENS -laite itselle eikä vain vuokrata sitä synnytyksen ajaksi?

✔️ Voit tutustua laitteeseen rauhassa ennen synnytystä

✔️ Saat uuden ja varmasti toimivan laitteen elämäsi suureen hetkeen

✔️ Edullinen hinta

✔️ Nopea ja ilmainen toimitus

✔️ Laitetta voi käyttää jo raskauden aikana esimerkiksi selkäkipujen lievittämiseen

✔️ Laite sopii myös raskauden jälkeisen yleisluontoisen selkäkivun lievittämiseen

✔️ Ei palauttamisesta aiheutuvaa säätöä

✔️ Jos lapsiluku on täynnä, laittella on hyvä jälleenmyyntiarvo

Lue lisää Perfect MamaTENS -laitteesta täältä >>