TENS-laite toimii urheilun tukena treenaamisen eri vaiheissa. Ammattiurheilijoiden lisäksi laitteesta on hyötyä myös tavalliselle aktiiviliikkujalle. Kokosimme yhteen, millä eri tavoin TENS-laite tehostaa urheilusuoritusta ja tekee treenaamisesta entistä miellyttävämpää.1. Rentouttaa jumiutuneita lihaksia ja vähentää stressiä

Lihakset jumiutuvat urheillessa helposti. Jumissa olevat ja kipeytyneet lihakset haittaavat sekä urheilusuorituksia, että normaalia elämää. TENS-laitteessa on hellävaraisia hierontaohjelmia, jotka rentouttavat lihaksia ja edistävät veren- ja nesteiden kiertoa. Lisäksi rentouttavat hierontaohjelmat voivat auttaa stressin lievittämisessä.

2. Nopeuttaa palautumista

TENS-laitteen sisältämät hierontaohjelmat vaikuttavat rentouttavasti poistaen lihasjännitystä ja helpottaen lihasten väsymisen oireita. Tämä tehostaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen, ja olet valmis uuteen urheilusuoritukseen nopeammin.

3. Hoitaa liiallisesta rasituksesta aiheutuvia kiputiloja

TENS-hoidon avulla voidaan joko merkittävästi lieventää tai kokonaan estää lähes kaikki urheiluvammoista ja liiallisesta rasituksesta johtuvat kivut. Hoidossa on kyse elimistön oman kivunhallintajärjestelmän stimuloinnista. Ihon läpi lähetettävät hellävaraiset sähköimpulssit lievittävät kipua kahdella tavalla: ne saavat kehon vapauttamaan elimistön omia kipua lievittäviä aineita ja estävät kipusignaalien kulkua hermostossa.

4. Vahvistaa lihaksia sekä muokkaa kehoa

EMS-hoito eli lihasten sähköinen stimulointi lähettää kehoon erilaisia sähköimpulsseja saaden aikaan erilaisia lihassupistuksia. Lihassupistukset uudelleenkouluttavat lihaksia ja näin parantavat niiden tehokkuutta ja kuntoa. Urheilijat käyttävät EMS-laitetta apuna suorituskyvyn parantamiseen sekä harjoittelun tehostamiseen. Laite toimii tehokkaasti apuna myös silloin, kun lihakset ovat surkastuneet.

Sports TENS -kivunlievittäjässä yhdistyvät TENS-laite, EMS-laite ja rentouttava hierontalaite. Laite toimii urheilun tukena kaikilla edellä mainitulla neljällä tavalla. Hanki laite ja nauti urheilusta entistä vapaammin!