Mikä on migreeni?

Migreeni on yleisin aikuisiän neurologinen sairaus. Siitä kärsii Suomessa jopa joka kymmenes aikuinen. Kohtauksen voi laukaista monenlaiset ulkoiset tekijät, oirekuva on laaja ja oireiden voimakkuus on yksilöllistä. Yleisimpiä oireita ovat toispuolinen päänsärky, oksentelu, pahoinvointi, valonarkuus sekä ääniherkkyys. Usein kohtaus lamaannuttaa normaalin toimintakyvyn, kuten työnteon tai liikunnan ja pakottaa lepäämään.

Miten migreeniä voidaan hoitaa?

Elämäntapamuutokset ja kohtauksen laukaisevien tekijöiden välttäminen voivat ehkäistä kohtausten esiintymistä. Lievään migreenikohtaukseen auttaa usein lepääminen viileässä ja pimeässä sekä nukkuminen, tulehduskipulääkkeet tai parasetamoli. Jos nämä keinot eivät auta, migreeniin voi saada reseptilääkityksen. Usein toistuvaa, voimakasta, tai pitkäkestoista migreeniä voi hoitaa myös estolääkityksellä.

Mikään lääke ei ole kuitenkaan täysin riskitön ja lääkkeiden käytössä ilmenee usein haitallisia sivuvaikutuksia. Ensisijaisena hoitona tulisikin aina olla lääkkeettömät hoitokeinot. Olemme saaneet valikoimaamme MYND-migreenipannan, jonka avulla voit hoitaa migreeniä turvallisesti ja tehokkaasti kotona, ilman lääkkeitä!

MYND-migreenipanta blogi vihdoin tehokas ja turvallinen hoito migreeniinMYND-migreenipanta blogi vihdoin tehokas ja turvallinen hoito migreeniin

MYND-migreenipanta on helppokäyttöinen ja tutkitusti tehokas apu migreeniin ja päänsärkyyn. Laitteella voidaan myös ennaltaehkäistä migreenikohtauksia.

Miten MYND-migreenipanta toimii?

MYND-migreenipanta on suunniteltu migreenin ja päänsäryn hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

MYND-migreenipannan tehokkuus on kliinisesti todistettu, laite on turvallinen ja sitä on helppo käyttää. Laitteen avulla voidaan myös ehkäistä migreenikohtauksen ilmaantumista sekä vähentää kohtausten tiheyttä. Käyttämällä säännöllisesti MYND-migreenipantaa, voidaan välttää lääkitys jopa kokonaan.

MYND toimii TENS-teknologian eli sähköisen lihasstimulaation avulla. Migreenipanta asetetaan otsaan hieman kulmakarvojen yläpuolelle. Migreenipanta lähettää sähköimpulsseja kolmoishermoon kahden hermohaaran välityksellä. Impulssit häiritsevät ja vähentävät migreenisignaaleja ja helpottavat siten potilaan kokemaa päänsärkyä.

MYND-migreenipanta toiminta migreenin ja päänsäryn hoidossa

MYND-migreenipannassa on kaksi esiasetettua ohjelmaa:

Ohjelma 1 on tarkoitettu migreenin hoitoon, kun migreenikohtaus on päällä tai kun kohtaus on alkamassa. Ohjelma lievittää kipua rauhoittamalla hermostoa hellävaraisten sähköimpulssien avulla. Hoito kestää 60 minuuttia ja se tulisi aloittaa heti kun kohtauksen ensimmäiset merkit näkyvät.

Ohjelma 2 on tarkoitettu migreenin ennaltaehkäisyyn. Kun tätä ohjelmaa käyttää 20 minuuttia päivässä, se auttaa ehkäisemään toistuvia kohtauksia.

Täältä voit lukea lisää MYND-migreenipannasta ja tilata laitteen >>

Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia MYND-migreenipannan tehokkuudesta migreenin hoidossa ja ennaltaehkäisyssä >>

Lähteet:

www.terveyskirjasto.fi
www.terveyskyla.fi
www.migreeni.org