Vahva lantionpohja tukee vatsaa, selkää ja sisäelimiä sekä ennaltaehkäisee virtsankarkailua ja muita lantion alueen vaivoja. Lantionpohjan harjoittajan avulla vahvistat lantionpohjaa ja hoidat virtsankarkailua tehokkaasti, turvallisesti ja vaivattomasti! Fysioterapeutit käyttävät lantionpohjan harjoittajia työssään virtsankarkailun hoitamisessa, mutta lantionpohjan harjoittajan avulla voit treenata lantionpohjaa helposti ja turvallisesti myös kotona.

Laitevalikoimastamme löydät viisi erilaista lantionpohjan harjoittajaa. Tämän artikkelin avulla löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan lantionpohjan harjoittajan.

Perfect PFE Woman on suosituin lantionpohjan TENS-laitteistamme. Laite soveltuu kaikkien eri virtsankarkailutyyppien hoitoon. Lisäksi laitteella voidaan vahvistaa lantionpohjan lihaksia sekä rentouttaa ylikireää lantionpohjaa sekä hoitaa ulosteinkontinenssia. Perfect PFE Woman -laitteen PAIN-ohjelman ansiosta laitteella voidaan myös lievittää lantionalueen kiputiloja.
Lue lisää Perfect PFE Woman -laitteesta >>

Unicare on uudistettu versio Perfect PFE Woman -laitteesta. Perfect PFE Woman -laitteen ominaisuuksien lisäksi Unicare-lantionpohjan harjoittajalla voidaan hoitaa tehokkaasti myös endometrioosi- ja kuukautiskipuja. Uutena ominaisuutena Unicare toimii paristojen sijaan ladattavalla akulla ja pakkauksen mukana tulee Go Gel -liukuvoide sekä ihoelektrodit.
Lue lisää Unicare-laitteesta >>

Kegel Toner on tarkoitettu naisille, jotka kärsivät ponnistusinkontinenssista eli virtsankarkailusta esimerkiksi yskiessä, nauraessa, aivastaessa, hyppiessä tai kuntoillessa. Laitteella voidaan myös vahvistaa lantionpohjan lihaksia erityisesti alatiesynnytyksen jälkeen.
Lue lisää Kegel Toner -laitteesta >>

Sure Pro on monipuolinen lantionpohjan lihasten harjoittaja. Laite soveltuu erityisen hyvin ammattilaiskäyttöön monipuolisten ohjelmiensa ansiosta. Sure PRO -lantionpohjan harjoittajalla voidaan hoitaa kaiken tyyppistä virtsankarkailua, rentouttaa ylikireää lantionpohjaa, hoitaa ulosteinkontinenssia sekä lievittää lantion alueen kipua.
Lue lisää Sure Pro -laitteesta >>

Perfect PFE Men on suunniteltu miehille lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä virtsankarkailun, ulosteinkontinenssin ja erektiohäiriöiden hoitoon. Lisäksi laitteen avulla voidaan esimerkiksi hoitaa kroonista eturauhastulehdusta, ehkäistä ulosteongelmia.
Lue lisää Perfect PFE Men -laitteesta >>

Alla olevasta vertailutaulukosta näet kätevästi kaikkien lantionpohjan harjoittajiemme ominaisuudet.

Tästä löydät kaikki lantionpohjan harjoittajamme

139.00


Naisille lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä kaikkien eri virtsankarkailutyyppien hoitoon. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

179.00


Uusi versio Perfect PFE Woman -laitteesta! Lantionpohjan vahvistamisen ja virtsankarkailun hoidon lisäksi laite soveltuu myös endometrioosi- ja kuukautiskipujen lievitykseen. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

122.00


Naisille ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Aktivoi lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

149.00


Miehille virtsankarkailun ja erektiohäiriön hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

229.00


Monipuolinen lantionpohjan harjoittaja ammattilais- ja kotikäyttöön. Laite aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla sekä lievittää lantion alueen kipua TENS-teknologian avulla. Laiteessa on 12 valmista ohjelmaa sekä 3 manuaalista ohjelmaa.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu