Mikä on TENS-laite?

TENS-laitteet ovat kivunlievitykseen tarkoitettuja laitteita, jotka toimivat TENS-teknologian eli transkutaanisen hermostimulaation avulla. Laite lievittää kipua auttamalla kehoa vapauttamaan endorfiinejä eli luontaisia kivunlievittäjiä ja estämällä kipusignaalien kulun aivoihin. Itsestään kiinnittyvät elektrodit lähettävät pieniä sähköimpulsseja ihon läpi ja stimuloivat lähialueen hermoja, lievittäen kipua tehokkaasti ja lääkkeettömästi – kotonasi.

TENS-laitteet ovat lääkkeettömiä, turvallisia ja tutkitusti tehokkaita kivunlievityksessä.  Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivimman TENS-laitteen.  

Kärsitkö lihaskivuista, nivelkivuista tai hermokivusta?

Perfect TENS -kivunlievittäjä on paras TENS-laite sinulle, jos etsit laitetta lihas-, nivel-, tai hermokivun lievitykseen.

Perfect TENS -laite on monipuolisuutensa ansiosta paras TENS-laite eri kiputilojen lievitykseen. Laite on varustettu kahdeksalla valmiilla ohjelmalla sekä manuaaliasetuksilla. Laitteessa on myös hierontaohjelma. Perfect TENS -kivunlievittäjällä voidaan hoitaa esimerkiksi:

✔️ jännitysniskaa
✔️ niska-, hartia- ja selkäkipua
✔️ jumissa olevia hartioita
✔️ iskiaskipua ja noidannuolta
✔️ polvikipua
✔️ lonkka- ja lantiokipua
✔️ kasvojen kipuja
✔️ nivelrikkokipua
✔️ nivelreumakipua
✔️ osteoporoosikipuja
✔️ hermokipua
✔️ fibromyalgiaa

Lue asiakkaidemme kokemuksia Perfect TENS -kivunlievittäjästä täältä >>

76.90


Tehokas ja helppokäyttöinen kivunlievittäjä esimerkiksi niska-, hartia-, selkä-, ja polvikipuihin. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla. Laitteessa on 8 valmista ohjelmaa sekä 1 manuaalinen ohjelma.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Onko sinulla endometrioosi tai kärsitkö kovista kuukautiskivuista?

Jos kärsit endometrioosikivuista, kovista kuukautiskivuista tai sekundaarisesta kuukautiskivusta, Ova Plus -kivunlievittäjä on sinulle paras vaihtoehto.

Laitteessa on neljä erilaista ohjelmaa endometrioosi- ja kuukautiskipujen hoitoon. Laitteen pienen koon ansiosta sitä on helppo pitää mukana vaatteiden alla vaikka koko päivän ajan. Näin voit nauttia turvallisesta, jatkuvasta ja lääkkeettömästä kivunlievityksestä samalla, kun elät normaalia arkea.

Lääketieteellisissä kokeissa on todistettu, että Ova Plus -kivunlievittäjällä annettu TENS-hoito lievittää kuukautiskipuja erittäin tehokkaasti. TENS-laite vähentää heikentyneen verenkierron aiheuttamia lihaskouristuksia.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Ova Plus -kivunlievittäjästä täältä >>

87.90


Tutkitusti tehokas apu kuukautiskipujen ja endometrioosikipujen lievitykseen. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla. Laitteessa on 4 valmista ohjelmaa ja se on erittäin pienikokoinen.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Etsitkö helpotusta migreenin hoitoon tai sen ennaltaehkäisyyn?

Jos etsit TENS-laitetta migreenikivun ja päänsäryn lievitykseen, suosittelemme sinulle MYND-migreenipantaa. Migreenipannan käytöllä voidaan myös ehkäistä migreenikohtauksia.

MYND-migreenipanta sopii monien eri migreenityyppien hoitoon ja myös kroonisen migreenin hoitoon.

Laitteessa on kaksi ohjelmaa. Ohjelma 1 sopii migreenikohtauksen ja päänsäryn lievirtykseen migreenikohtauksen aikana. Ohjelma 2 on tarkoitettu migreenin ennaltaehkäisyyn. 20 minuutin päivittäisellä käytöllä on mahdollista ehkäistä migreenikohtausten syntyä tehokkaasti. 

Migreenipantaa voidaan käyttää migreenin ainoana hoitokeinona tai se voidaan yhdistää muihin hoitokeinoihin. MYND-migreenipannan säännöllisellä käytöllä on mahdollista ehkäistä lääkityksen tarve jopa kokonaan.

Lue asiakkaidemme kokemuksia MYND-migreenipannasta täältä >>

175.00


Migreenipanta on tutkitusti tehokas ja turvallinen apu migreenin ja päänsäryn hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla. Toimii ladattavan akun avulla.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Kärsitkö urheiluvammasta, haluatko nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista tai nauttia rentouttavasta hieronnasta?

Sports TENS -kivunlievittäjä on paras TENS-laite erityisesti paljon urheilevalle. Laite sopii myös terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Sports TENS -kivunlievittäjän avulla voit hoitaa treenistä kipeytyneitä lihaksia ja nopeuttaa palautumista. Sports TENS -laitteessa on sekä EMS-ohjelmia, TENS-ohjelmia että hierontaohjelmia.

TENS-ohjelmilla voidaan lievittää esimerkiksi vammoista tai liiallisesta harjoittelusta aiheutuvaa kipua. TENS-kipuohjelmat sopivat myös kaikenlaisten lihas-, nivel-, ja hermokipujen lievitykseen ympäri kehoa.

EMS-ohjelmat sopivat mm. lihasten kuntouttamiseen ja kehon kiinteyttämiseen. Hellävaraiset hierontaohjelmat rentouttavat ja vähentävät stressiä. 

Tehokkuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta laite sopii myös terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Laitteessa on yli 20 erilaista valmista ohjelmaa erilaisiin tarpeisiin sekä mahdollisuus säätää ohjelmia myös manuaalisesti.

159.00


Tehokas ja monipuolinen laite kivunlievitykseen, urheiluvammoista kuntoutumiseen sekä hierontaan. Laite lievittää kipua TENS-teknologian avulla ja kuntouttaa sekä aktivoi lihaksia EMS-teknologian avulla. Lisäksi laitteessa on rentouttavia hierontaohjelmia. Sopii sekä ammattilais- että kotikäyttöön.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Etsitkö TENS-laitetta raskaus- ja synnytyskäyttöön?

Perfect MamaTENS -kivunlievittäjä on paras TENS-laite raskaus- ja synnytyskipujen lievittämiseen.

Perfect MamaTENS tarjoaa turvallisen ja tehokkaan tavan lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja. Se on lääkkeetön vaihtoehto ja siksi turvallinen käyttää sekä äidille että lapselle. Tehokkaan kivunlievityksen avulla TENS-laite auttaa äitiä pysymään liikkeellä ja jalkeilla synnytyksen aikana.

Perfect MamaTENS -laite on helppokäyttöinen ja tarjoaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään. Laitteessa on 3 esiasetettua ohjelmaa synnytyksen eri vaiheisiin. Lisäksi laitteessa on BOOST-näppäin, joka helpottaa supistuksia ja antaa synnyttäjälle mahdollisuuden hallita itse omaa kivunlievitystään.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Perfect MamaTENS -kivunlievittäjästä täältä >>

69.90


Turvallinen, tehokas ja kätilöiden suosittelema tapa lievittää raskaus- ja synnytyskipuja sekä raskauden jälkeisiä selkäkipuja. Lievittää kipua TENS-teknologian avulla.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

Vai oletko kiinnostunut enemmän lantionpohjan harjoittajista eli EMS-laitteista?

139.00


Naisille lantionpohjan lihasten vahvistamiseen sekä kaikkien eri virtsankarkailutyyppien hoitoon. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

179.00


Uusi versio Perfect PFE Woman -laitteesta! Lantionpohjan vahvistamisen ja virtsankarkailun hoidon lisäksi laite soveltuu myös endometrioosi- ja kuukautiskipujen lievitykseen. Aktivoi ja rentouttaa lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu

122.00


Naisille ponnistusinkontinenssin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Aktivoi lantionpohjaa EMS-teknologian avulla. Tehokas ja vaivaton tapa pitää huolta lantionpohjan kunnosta.

🚚 Ilmainen toimitus
2 vuoden takuu